Ελλάδα

Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για Πάτρα: «Κάποιος ζήτησε να καλυφτούν μώλωπες στο πρόσωπο ενός εκ των παιδιών»

«Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως για εμένα ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών», είπε ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για Πάτρα: «Κάποιος ζήτησε να καλυφτούν μώλωπες στο πρόσωπο ενός εκ των παιδιών»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση των τριών θανάτων στην Πάτρα, με νέα στοιχεία να προκαλούν ερωτηματικά σχετικά με αποκαλύψεις που έρχονται στο φως.

Ενώ οι καταθέσεις των γιατρών συνεχίζονται, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Θανάσης Κατερινόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως πρόκειται για έγκλημα.

«Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως για εμένα ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πέρα από την αναμονή των εξετάσεων πιστεύω ότι το τμήμα των εγκλημάτων κατά ζωής κάνει εξαιρετική δουλειά και σύντομα θα έχουμε δράστη ή δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης για τον θάνατο των μικρών παιδιών».

Έκανε μάλιστα μια αποκάλυψη λέγοντας ότι: «Τα επιστημονικά δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, αλλά τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Θα κάνω έτσι και μια έκκληση στους παλιούς μου συναδέλφους, ας βρουν εκείνο το γραφείο Τελετών στην Πάτρα και ας ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί και ποιος πήγε και ενημερώθηκε -κατά πληροφορίες- αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε. Δεν αναφέρομαι στο παιδί που είχε εκδορές. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που ήρθαν σε μένα πήγαν και στο ανθρωποκτονιών. Αν δεν πήγαν ας πάει το ανθρωποκτονιών σε αυτούς».

Δείτε επίσης