Ελλάδα

Πάτρα - Σπάει τη σιωπή της η γιαγιά των κοριτσιών: «Όλοι στοχοποιούν την κόρη μου»

Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγγου

Πάτρα - Σπάει τη σιωπή της η γιαγιά των κοριτσιών: «Όλοι στοχοποιούν την κόρη μου»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Για πρώτη φορά, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγγου, σπάει τη σιωπή της και μιλά για τους τρεις θανάτους των εγγονών της, καθώς και για όσα ακούγονται σχετικά με την κόρη της.

Η γιαγιά της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στο Πρωινό καταβεβλημένη ενώ επεσήμανε πως όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση στοχοποιούν την κόρη της και πατάνε πάνω στον χαμό των παιδιών.

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί».

«Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα» ανέφερε η γιαγιά των τριών παιδιών.

Δείτε επίσης