Ελλάδα

Α. Κούγιας για υπόθεση Πάτρας: «Αυτή η δύσμοιρη μάνα έχει γίνει σάκος του μποξ»

Όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος για την πολύκροτη υπόθεση

Α. Κούγιας για υπόθεση Πάτρας: «Αυτή η δύσμοιρη μάνα έχει γίνει σάκος του μποξ»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Με νέες δηλώσεις για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα επανέρχεται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δεν έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση κάποιου εκ των εμπλεκομένων στον θρίλερ.

Ο γνωστός ποινικολόγος κινείται και πάλι στο ίδιο μήκος κύματος. Υποστηρίζει πως η μητέρα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ άδικα, αφού όπως αναφέρει πιστεύει ότι δεν έβλαψε τα αγγελούδια της.

Ο Αλέξης Κούγιας παρακολουθεί όπως φαίνεται με ενδιαφέρον τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία για την υπόθεση στην Πάτρα και περιμένει την κατάληξη της έρευνας. Την Καθαρά Δευτέρα, ο συνάδελφός του, Απόστολος Λύτρας, ανέλαβε την υπεράσπιση της 33χρονης μητέρας, μετά από συνάντηση που είχαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Δεν έχει ανάμειξη στην υπόθεση, αλλά η εμπειρία του και η νομική του επάρκεια είναι αδιαμφισβήτητες. Ο Αλέξης Κούγιας, που πριν 20 μέρες είχε δηλώσει ότι «αν ήταν νομικός εκπρόσωπος της μητέρας, θα είχε κλείσει στη φυλακή όλους όσους με δηλητηριώδη υπονοούμενα θεωρούν ότι είναι ένοχη για τον θάνατο των παιδιών της» επανέρχεται με ένα νέο σχόλιο για την πολύκροτη υπόθεση.

Μεσολάβησε διάστημα τριών εβδομάδων και έγιναν πολλές, νέες αναφορές για τους θανάτους, που κόβουν την ανάσα της κοινής γνώμης. Η μεγάλη πλειοψηφία των αναφορών κινείται στην κατεύθυνση ότι πίσω από τους τρεις θανάτους είναι πολύ πιθανό να κρύβεται κάτι που δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν οι γιατροί.

Συνεπώς, έχει ενδιαφέρον η νέα τοποθέτηση Κούγια, που ουδόλως διαφέρει από την προηγούμενη: «Αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της. Με τα νομικά εφόδια που διαθέτω, μπορώ να καταλαβαίνω ό,τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί, είτε ειλικρινά, είτε επίτηδες, και ο νοών νοείτω» τονίζει στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

Πηγή: Πελοπόννησος 

Δείτε επίσης