Ελλάδα

Πάτρα: «Δεν θα χρησιμοποιούσα τον θάνατο των παιδιών μου για να φέρω πίσω τον άντρα μου», ξεσπά η μάνα

Όσα δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών της, καθώς και για τη σχέση της με τον άνδρα της

Πάτρα: «Δεν θα χρησιμοποιούσα τον θάνατο των παιδιών μου για να φέρω πίσω τον άντρα μου», ξεσπά η μάνα
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση των τριών θανάτων στην Πάτρα, αλλά και μια ακόμα συνέντευξη της μητέρας των παιδιών, παρουσίασε το βράδυ της Παρακσκευής η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι νέες μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, είναι αποκαλυπτικά.

Σοκαριστική είναι και η εικόνα που μετέφερε στο «Τούνελ» μάρτυρας που ήταν παρών, όταν το προσωπικό του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, προσπαθούσε να επαναφέρει στη ζωή τη μικρή Ίριδα.

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, σε μία εκ βαθέων κουβέντα με την Αγγελική Νικολούλη, μίλησε για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, τις εκδορές αλλά και για τα εκζέματα στα παιδιά.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη για την πραγματική σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

«Κρατιόμασταν χέρι-χέρι στο μνημόσυνο αλλά αυτό δεν λέει τίποτα…»

«Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα “όχι δε θέλω να γυρίσεις ” και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω “δε θέλω να είμαστε μαζί”. Όσο για το διαζύγιο, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου. Του είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία».

Σύμφωνα με την ίδια, η αιτία που έφτασαν σε αδιέξοδο είναι ο άνδρας της, που ήθελε να φύγει και πως το είχε ήδη κάνει πριν το θάνατο της μικρής Ίριδας.

«Γύρισε για μία – δύο ημέρες και αποφάσισε να ξαναφύγει. Στις 23 έγινε η τελετή του μωρού, ήρθε τετραήμερο και έφυγε. Γύρισε πάλι όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά.»

«Την όποια ασθένεια ή πρόβλημα των παιδιών θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ως μέσο για να τον φέρεις πίσω;», αναρωτιέται η παρουσιάστρια με την Ρούλα να απαντά αρνητικά.

«Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει με το εάν ήμαστε ζευγάρι ή όχι. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να έχω το χρόνο να πενθήσω και δεύτερον να αποκατασταθεί όλο αυτό που είναι εις βάρος μου για τα παιδιά. Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο».

Η μητέρα αναφερόμενη στα όσα δημοσιεύονται τον τελευταίο καιρό σε βάρος της, θέλησε να δώσει μία απάντηση.

«Δε θέλω να εκτίθεμαι και δε θέλω να ακούγονται ανακρίβειες και κάτι που να παραπλανά την κοινή γνώμη. Ως προς τις αμυχές, επειδή έχουν ακουστεί διάφορες εκδοχές, οι δύο εκδορές είναι ακριβώς κάτω από τα μάτια, στα κόκαλα της μύτης της Μαλένας. Σ’ εκείνο το σημείο δεν μπορεί να κλείσει η μύτη και να προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο που λένε. Η ιατροδικαστής μου είπε ότι αυτό μπορεί να έγινε από νύχι, μπορεί να της το κάναμε και εμείς οι ίδιοι την ώρα του μπάνιου. Αλλά έχουν περάσει και χρόνια και δεν θυμάμαι από τι μπορεί να προκλήθηκε. Με την Ίριδα έχω βίντεο και φωτογραφία το ίδιο βράδυ και ένα βράδυ πριν που δείχνει ότι έχει ένα έκζεμα από τα σάλια και την πιπίλα. Μας είχε δώσει και κρέμα η παιδίατρος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα περιέγραψε ότι κατέγραψε σε ένα βίντεο με τρία μέρη, τη φωτογραφία που απεικονίζει το μόνιτορ που απεικονίζει τους παλμούς οι οποίοι φτάνουν τους 165, με καλό οξυγόνο και μετά πέφτει στους 61 με μηδενικό σχεδόν οξυγόνο. Κατέγραφε μια το μόνιτορ και μια την κλινική εικόνα του παιδιού. Βάση των ισχυρισμών της έχει ενημερώσει και την αστυνομία. Ο γιατρός λέει ότι δεν το έχει στα χέρια του.

Πηγή: Φως στο Τούνελ

Δείτε επίσης