Ελλάδα

Πάτρα: «Η μητέρα των τριών κοριτσιών ήταν εξουσιαστική και επιθετική»

Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Η μητέρα των τριών κοριτσιών ήταν εξουσιαστική και επιθετική»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Την ώρα που συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας, στην Πάτρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο “φως” για τη μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η εφημερίδα “μπαμ” δημοσιεύει σήμερα (13.03.2022) μαρτυρία στενής φίλης της, με την οποία γνωρίζονται από παιδιά. Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι η μητέρα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας και κάνει λόγο για “προβληματική συμπριφορά”. “Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική”, λέει χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο, τον πατέρα των παιδιών.


Η φίλη του ζευγαριού αναφέρει: «Ξέρω τη Ρούλα απ’ όταν ήταν παιδί. Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της. Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η Ρούλα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια γυναίκα ανέφερε στην εφημερίδα πως «η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία». «Κάποια στιγμή, γνώρισε έναν νεαρό, τον οποίο υποτίθεται ότι ερωτεύτηκε. Μεταφορικά, “τον είχε πνίξει με τη συμπεριφορά της”. Τον παρακολουθούσε νύχτα – μέρα. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του. Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική. Αυτός αντιδρούσε και κάποια στιγμή τη χώρισε. Αυτή συνέχισε να το κάνει αυτό, του έστελνε συνέχεια μηνύματα, τον ‘βομβάρδιζε’. Τον ακολουθούσε στο γήπεδο, γιατί αυτός έπαιζε σε μια τοπική ομάδα. Η Ρούλα, την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πρώην της, έκανε και μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά αυτό δεν οδήγησε σε επανασύνδεση».

«Στη συνέχεια», όπως είπε, «γνώρισε έναν άλλο άνδρα, τον Β., με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε. Μάλιστα, μετακόμισε στο σπίτι των πεθερικών της, με τους οποίους έμεναν μαζί». Ο αρραβώνας αυτός, όμως, δεν κράτησε πολύ, όπως ανέφερε η γυναίκα: «Έγιναν μεγάλοι καυγάδες και πολλές φασαρίες για τον τρόπο συμπεριφοράς της, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τη χωρίσει. Η Ρούλα στη συνέχεια αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας για να έχει κάποιο χαρτζιλίκι».


Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η γρήγορη εγκυμοσύνη: «Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ρούλα έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα. Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους, ο Μάνος Δασκαλάκης μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς της Ρούλας.

Ο νεαρός, τότε 20-21 χρονών, δεν ήθελε αυτή τη γρήγορη εγκυμοσύνη, καθώς έλεγε ότι ήταν πολύ μικρός και ήθελε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Επενέβη μάλιστα η μητέρα του – πάντα, σύμφωνα με την «Μπαμ» – γιατί οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και προσπαθούσαν να πείσουν τη Ρούλα να μην κρατήσει το παιδί.

Της έλεγαν ότι “ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας… Η Ρούλα του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Του είπε: ‘Ή θα με παντρευτείς ή θα σε κυνηγήσω στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, μετά τη γέννηση της Ίριδας ξεκίνησαν οι έντονοι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού: «Η Ρούλα έλεγε τότε ότι ο Μάνος έχει αλλάξει, ότι την κακομεταχειρίζεται, ότι θέλει να τη χωρίσει, ότι ξενοκοιτάει και θα του δείξω, θα του κάνω…».

Πηγή: μπαμ

Δείτε επίσης