Ελλάδα

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου «πολιορκεί» μάρτυρα που μίλησε στη Νικολούλη

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως δέχεται τηλεφωνήματα ακόμα και μέσα στη νύχτα

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου «πολιορκεί» μάρτυρα που μίλησε στη Νικολούλη
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Εφιάλτης για μία εκ των βασικών μαρτύρων, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και μάλιστα δύο φορές, έχει γίνει -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»- η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι «απανωτά», γίνονται ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η γυναίκα αποφάσισε χθες το πρωί και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πρόκειται για γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή. Προφανώς την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την ιστορία. Τα οποία προφανώς ήξερε η μητέρα. Ουδείς ωστόσο μπορεί να πει αν η ενόχληση της μάνας προέκυψε από το περιεχόμενο της μαρτυρίας της ή επειδή απλά βγήκε και μίλησε, γενικά.

Άγνωστο παραμένει αν έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα ή άλλου είδους οχλήσεις κι άλλα πρόσωπα που έχουν μιλήσει για την περίεργη αυτή ιστορία, που συγκλονίζει τη χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Είναι πλέον σαφές ότι η μητέρα παρακολουθεί τα πάντα και προσπαθεί προφανώς με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων να μην «ξεφύγει» το παραμικρό! Δεν είναι τυχαίο πως προ ημερών αλλά και το Σάββατο δήλωνε «ενεργή» σε συζήτηση που γινόταν στα social media για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ομως δεν παρενέβη.

Το πόρισμα

Στο μεταξύ, η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών κοριτσιών από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές αρχές, προχωρούν, με σχετικά αργούς ρυθμούς.

Όπως φαίνεται, έχουν ολοκληρωθεί οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας και μένουν οι διασταυρώσεις και συγκρίσεις με άλλα στοιχεία.

Οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι η αλήθεια θα φανεί, μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.

Στο μεταξύ εκκρεμεί το πόρισμα της Άτυπης Επιτροπής Ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους και των τριών παιδιών. Διαρροές πως καταλήγουν στο ότι στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά έλλειψη οξυγόνου, δεν επιβεβαιώνονται, αλλά αντιθέτως λέγεται πως ακόμα δεν υπάρχει πόρισμα!

Πηγή: Pelop.gr

Δείτε επίσης