Ελλάδα

Σοκ με βιασμό στον Πειραιά: Ξύπνησε με μώλωπες και είδε έναν άγνωστο, γυμνό στο σαλόνι της

Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα τσούγκρισε το ποτήρι της με έναν άγνωστο σε εκείνη άνδρα

Σοκ με βιασμό στον Πειραιά: Ξύπνησε με μώλωπες και είδε έναν άγνωστο, γυμνό στο σαλόνι της
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Σοκ προκαλεί η καταγγελία βιασμού μιας νεαρής κοπέλας στον Πειραιά, η οποία ξύπνησε ζαλισμένη στο σπίτι της και αντίκρισε έναν γυμνό άνδρα να πίνει μπίρες στο σαλόνι της.

Τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου, η κοπέλα βρισκόταν σε μαγαζί του κέντρου με την παρέα της. Όταν αποχώρησαν από το μαγαζί, η κοπέλα πήγε σε ένα μαγαζί της Ιεράς Οδού για να πιει ένα ποτό. Σύμφωνα με την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα, απέναντι της καθόταν ένας άνδρας που την κοιτούσε επίμονα.

Λίγο αργότερα, την πλησίασε και τσούγκρισε το ποτήρι του με το δικό της. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η υπόθεση περιπλέκεται. Σύμφωνα με την καταγγελία της, αμέσως άρχισε να ζαλίζεται ενώ η τελευταία εικόνα που έχει καταγραφεί στη μνήμη της είναι αυτή, να στέκεται στο δρόμο περιμένοντας ταξί με τον μυστηριώδη άνδρα να στέκεται δίπλα της.

Το επόμενο μεσημέρι ξυπνάει στο σπίτι της γυμνή και ζαλισμένη ενώ με αυτό που αντικρίζει παθαίνει σοκ. Ο τύπος του μπαρ, καθόταν απέναντι της γυμνός και έπινε μπύρες. Σοκαρισμένη περίμενε την ευκαιρία για να δραπετεύσει και τη βρήκε όταν ο άνδρας πήγε στην τουαλέτα. Έψαξε για το κινητό και τα κλειδιά της και τελικά τα βρήκε στην τσέπη του μπουφάν του. Βγαίνοντας την είδε που τα κρατούσε και όταν τον ρώτησε γιατί τα είχε πάρει, ο άνδρας αμίλητος, φόρεσε τα ρούχα του και εξαφανίστηκε.

Η κοπέλα, μόλις έφυγε, πήγε στον καθρέπτη και είδε πως στο αριστερό της χέρι είχε μώλωπες και γρατζουνιές. Τότε οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Δείτε επίσης