Ελλάδα

Πάτρα: Γιατί «κάρφωσε» τον Μάνο η Ρούλα μέσα από τα κρατητήρια

Η 33χρονη μητέρα «κάρφωσε» τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών της μέσα από τα κρατητήρια, δηλώνοντας ότι ο Μάνος αρνείται να πάει να τη δει, ενώ η ίδια του το ζητεί επιτακτικά, γιατί φοβάται μην μπει στη φυλακή, αυτός και ο πατέρας του

Πάτρα: Γιατί «κάρφωσε» τον Μάνο η Ρούλα μέσα από τα κρατητήρια
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Στη «σέντρα» έβγαλε τον εν διαστάσει σύζυγό της με δύο κουβέντες η Ρούλα Πισπιρίγκου το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ κρατείται στη ΓΑΔΑ και την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την ανακρίτρια.

Η 33χρονη μητέρα «κάρφωσε» τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών της μέσα από τα κρατητήρια, δηλώνοντας ότι ο Μάνος Δασκαλάκης αρνείται να πάει να τη δει, ενώ η ίδια του το ζητεί επιτακτικά, γιατί φοβάται μην μπει στη φυλακή, αυτός και ο πατέρας του. Αυτά, όπως είπε, ήταν ακριβώς τα λόγια του σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ενώ εκείνη κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

«Θέλεις να βάλουν στη φυλακή εμένα και τον πατέρα μου;» της είπε χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξε η Ρούλα, προσθέτοντας ότι ο Μάνος της ξεκαθάρισε: «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω». Άλλωστε, ο Μάνος ισχυρίζεται στο κοντινό του περιβάλλον, πως εκείνος ήταν μπροστά στα 3 από τα 9 επεισόδια της Τζωρτζίνας.

Πάντως ο πατέρας της Τζωρτζίνας δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, μόνο ο δικηγόρος του έχει μέχρι στιγμής υποστηρίξει πως είναι σοκαρισμένος που δεν «μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του».

Η «βόμβα» της Ρούλας προκάλεσε ερωτηματικά και μπήκε στο μικροσκόπιο των Αρχών, οι οποίοι φαίνεται να έχουν από την πρώτη στιγμή κάθε σενάριο ανοιχτό.

«Ο άσσος στο μανίκι»

Την ίδια στιγμή, νέα αποκάλυψη φέρνει στο προσκήνιο φίλος του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, ο οποίος αναφέρθηκε στον περιβόητο άσσο που έλεγε ο Μάνος ότι κρύβει στο μανίκι του.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο Χάρης Γαλαριώτης ανέφερε: «Προσπαθούσε να έχω αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Μάνο και την Ρούλα. Αυτό που μου είπε ο Μάνος είναι ότι «πιστεύω την Ρούλα, κρατάω έναν άσσο στο μανίκι κι όταν έρθει η στιγμή θα τον δώσω εκεί που πρέπει. Έχω ένα βίντεο που φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας». Τον ρώτησα εάν τον καλύπτει αυτό και μου είπε ότι την πιστεύει, κι αν δεν την πίστευε ο ίδιος θα την έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια».

Ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στην έντονη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού.

«Ο Μάνος μου έλεγε ότι πολλές φορές ότι όλα τα ζευγάρια έχουν τα καλά και τα κακά τους. Είχαν και τους τσακωμούς τους. Το τελευταίο διάστημα των ρώτησα εάν ισχύει ότι έχουν χωρίσει. Μου είπε “ποιο ζευγάρι που έχει χάσει τρία παιδιά μπορεί να είναι μαζί;”. Έδειχναν ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά τους, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό. Η λατρεία που έδειχνε στην Τζωρτζίνα ήταν απίστευτη», είπε ο κ. Γαλιαριώτης.

Δείτε επίσης