Ελλάδα

Δεν σπάει τη σιωπή της η Ρούλα - «Δεν τη σκότωσα εγώ» θα πει στην ανακρίτρια

Στη ΓΑΔΑ ψύχραιμη, αδιάφορη και σιωπηλή η Ρούλα - Πως «διαβάζουν» τη στάση της αστυνομικές πηγές - Ο ρόλος μάνας και αδερφής - Τι βρέθηκε στο σπίτι της

Δεν σπάει τη σιωπή της η Ρούλα - «Δεν τη σκότωσα εγώ» θα πει στην ανακρίτρια
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Δεν «σπάει» όσο κρατείται στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τη Δευτέρα θα μεταβεί με δύο δικηγόρους στην ανακρίτρια, με υπερασπιστική «γραμμή» πως δεν σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα και πως δεν ξέρει καν τι είναι η ακεταμίνη, η ουσία που ανιχνεύτηκε σε θανατηφόρα ποσότητα στον οργανισμό του άτυχου παιδιού.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 33χρονη παραμένει σιωπηλή στα κρατητήρια, ψύχραιμη, αδιάφορη, στο ίσιο μοτίβο που ακολουθεί όλο αυτό τον καιρό, κάνοντας λόγο για μεθοδευμένη στρατηγική, ενώ οι ίδιοι κύκλοι αναφερόμενοι στη «βόμβα» που πέταξε για τον Μάνο Δασκαλάκη, σημειώνουν πως δείχνει να τον κρατάει με κάτι στο «χέρι».

Την ίδια ώρα, στο «κάδρο» μπαίνουν και η μητέρα και η αδερφή της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, οι οποίες χθες μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι η Ρούλα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ, έχοντας μελανιές στα μάτια και στα πλευρά της. Εκείνη τις διέψευσε, ενώ το ίδιο έκανε και η ΕΛΑΣ με επίσημη ανακοίνωσή της.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η 33χρονη μητέρα θα παρουσιαστεί στην ανακρίτρια με δύο δικηγόρους, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του θανάτου της κόρης της.

Εκτός του κ. Κωνσταντίνου Ζάρδα, που ορίστηκε από την ανακρίτρια ως συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης μητέρας, στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου θα βρεθεί και ο εκ Θεσσαλονίκης δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ, χθες, σε εξονυχιστικό έλεγχο στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα προχώρησαν αστυνομικοί καθώς οι ανακριτικές Αρχές θεωρούν πως εκεί ενδεχομένως να υπάρχουν κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση, που μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικά συμπεράσματα.

Η αστυνομική έρευνα έγινε παρουσία εισαγγελέα και διήρκεσε περισσότερο από 2,5 ώρες, ενώ παρούσα ήταν και η αδελφή της 33χρονης κατηγορούμενης, Δήμητρα, η οποία μάλιστα πέταξε από την πόρτα και τα λουλούδια που είχαν αφήσει απλοί πολίτες στη μνήμη της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σημαντικότερο εύρημα είναι τα 50 ηρεμιστικά χάπια για την αγορά και κατοχή των οποίων φαίνεται πως χρειάζεται ιατρική συνταγή. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές κινητών τηλεφώνων, ένας φορητός υπολογιστής, ένα tablet και αρκετές ζωγραφιές του άτυχου παιδιού.

Ήδη τα ευρήματα μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω διερεύνηση.

Δείτε επίσης