Ελλάδα

Πάτρα: «Μου ‘έδινε’ ανοιχτά το Μάνο», αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δεν εγκατέλειψε τυχαία τη Ρούλα»

Πάτρα: «Μου ‘έδινε’ ανοιχτά το Μάνο», αποκάλυψε η  Αγγελική Νικολούλη για την Ρούλα Πισπιρίγκου
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας και τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας από την Αγγελική Νικολούλη.

Όπως επισημαίνει η δημοσιογράφος, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη τη ρωτούσε συχνά: «Μόνο για μένα λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στην εκπομπή; Για τον Μάνο δεν λένε τίποτα;»

Η δημοσιογράφος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, σημείωσε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, της είχε πει για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;».

Γι΄αυτό, μάλλον – σημειώνει – η 33χρονη, μιλώντας από τη ΓΑΔΑ, έδωσε αυτή την εικόνα για τον Μάνο Δασκαλάκη. «Μάλλον έχει κάποιο λόγο που το κάνει», εκτίμησε η Αγγελική Νικολούλη, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Μου τον ‘έδινε’ τον Μάνο».

Όπως είπε, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη ρωτούσε συχνά τη δημοσιογράφο: «Μόνο για μένα λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στην εκπομπή; Για τον Μάνο δεν λένε τίποτα;».

«Δεν εγκατέλειψε τυχαία τη Ρούλα»

Η Αγγελική Νικολούλη τόνισε ακόμη πως όλοι εστίασαν στο γεγονός ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει από το σπίτι και ότι χώρισε τη Ρούλα.

«Απ’ ό,τι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία τη γυναίκα του. Κάτι συνέβη. Κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε ανοιχτά την απόρριψη. Και από τη στιγμή εκείνη, η γυναίκα αυτή άρχισε να κάνει τα δικά της. Δηλαδή, ήταν η απόρριψη. Και αυτό προκύπτει μέσα από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο», σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης