Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται ότι είχε την κεταμίνη καί ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς

Αρνείται ότι είχε την κεταμίνη και ότι με αυτή σκότωσε την κόρη της η Ρούλα - Εξετάζεται η «διαδρομή» της ουσίας - κλειδί - «Υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών», δηλώνει μέσω του ενός δικηγόρου της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται ότι είχε την κεταμίνη καί ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Με τη «γραμμή» ότι η κεταμίνη, που ανιχνεύτηκε σε θανατηφόρα ποσότητα στον οργανισμό της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μέσω του δικηγόρου της διαμηνύει ότι δεν είχε ποτέ στην κατοχή της τη φαρμακευτική ουσία, αφήνοντας αιχμές για την κακή χρήση της από τους γιατρούς. Η ίδια δεν «σπάει» στη ΓΑΔΑ και ετοιμάζεται να καταθέσει ότι δεν σκότωσε αυτή το αδικοχαμένο παιδί της.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η αδερφή της και η μητέρα της επισκέφτηκαν την 33χρονη κατηγορούμενη στα κρατητήρια, ενώ στη ΓΑΔΑ βρέθηκε και ο ένας εκ των δυο συνηγόρων της κατηγορουμένης, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ερευνούμε την πορεία που ακολούθησε η κεταμίνη, ποιος την προμηθεύτηκε με και ποιον τρόπο και πώς την χρησιμοποίησε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η κεταμίνη είναι μια ουσία που διακινείται με πολύ αυστηρό και ελεγχόμενο τρόπο και δεν μπορεί κανείς να την προμηθευτεί στο εμπόριο. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκε από κάποιον χωρίς δόλο και ίσως δούμε κάποιες ανατροπές».

«Υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται» πρόσθεσε. «Η ίδια υποπτεύεται ότι είναι ουσία που υπήρχε ήδη στο νοσοκομείο και χορηγήθηκε στα πλαίσια κακής χρήσης της από αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία του παιδιού» συμπλήρωσε.

Όπως είπε, υπάρχουν περιστατικά και εξελίξεις που έχουν επηρεάσει ψυχολογικά την εντολέα του, ενώ με δίκη του παρότρυνση θα συναντηθεί με τους προηγούμενους νομικούς παραστάτες της.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, όλες αυτές τις ημέρες, από τη στιγμή της σύλληψής της μέχρι και σήμερα, δηλώνει άγνοια για την κεταμίνη, αρνούμενη την κατηγορία.

Δείτε επίσης