Ελλάδα

Πάτρα: Παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς - Που στρέφονται οι έρευνες

Η οικονομική εκμετάλλευση της 69χρονης γυναίκας από το ζεύγος Δασκαλάκη στο «μικροσκόπιο» των Αρχών - «Θολά» σημεία για τον ρόλο του Μάνου σε αυτό το θρίλερ

Πάτρα: Παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς - Που στρέφονται οι έρευνες
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας «τρέχουν» με ταχύτατους ρυθμούς, με τον θάνατο της σπιτονοικυράς, αλλά και την τυχόν οικονομική εκμετάλλευση από το ζευγάρι Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την οικογένειας της 69χρονης γυναίκας, ζητά να διερευνηθεί ο ρόλος του Μάνου Δασκαλάκη

Την ίδια ώρα ο ρόλος του Μάνου Δασκαλάκη ζητά να διερευνηθεί από τις Αρχές και ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί άλλους συγγενείς της γυναίκας.

Από την περασμένη Τρίτη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έχουν ξεκινήσει έρευνα με στόχο να διαπιστωθεί τελικά αν ο θάνατος της επήλθε από παθολογικά αιτία ή είναι εγκληματική ενέργεια.

Θα μιλήσουν με τους συγγενείς της 69χρονης, θα αναζητήσουν οικονομικά δεδομένα και την περιουσία της. Θα διερευνηθεί επίσης εάν υπήρχαν τριβές μεταξύ αυτής και της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου. Εάν διαπιστωθεί ότι πράγματι υπήρχαν θα εξεταστεί η φύση αυτών των τριβών.

«Είναι μία υπόθεση που θα πάρει χρόνο. Τότε είχε αντιμετωπιστεί ως ένας θάνατος από παθολογικά αίτια», αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές.

Δείτε επίσης