Ελλάδα

Αμετανόητος δολοφόνος: «Έγγαμος» και «χήρος» δήλωσε ο Μπάμπης που σκότωσε την Καρολάιν στον ύπνο της

Η δίκη του διαμόνιου πιλότου διακόπηκε για τις 12 Απριλίου - «Δεν υπήρξε σχεδιασμός. Ήταν σε ψυχολογική διέγερση» υποστήριξε ο συνήγορός του - Απόντες οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν - «Να φας ισόβια» φώναξαν στον δολοφόνο έξω από τα δικαστήρια

Αμετανόητος δολοφόνος: «Έγγαμος» και «χήρος» δήλωσε ο Μπάμπης που σκότωσε την Καρολάιν στον ύπνο της
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

«Δεν υπήρξε σχεδιασμός. Ήταν σε διέγερση ψυχολογική», υποστήριξε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του αδίστακτου δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν, η οποία «έσβησε» στον ύπνο της από τα χέρια του άντρα της και πατέρα της κόρης τους, Λυδίας, μία γυναικοκτονία που συντάραξε τη χώρα μας.

Η δίκη για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα συνεχιστεί στις 2 Απριλίου, με τον δαιμόνιο πιλότο να κάθεται ατάραχος σήμερα στο σκαμνί, ενώ κατά την άφιξή του στα δικαστήρια του φώναξαν «να φας ισόβια».

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ψύχραιμος, κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έδωσε τα στοιχεία του και δηλώνοντας «έγγαμος και χήρος», άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή, κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια και ανέμενε την απόφαση για την διακοπή της δίκης.

Το αίτημα διακοπής υπέβαλε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο οποίος έπρεπε να παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο με το δικαστήριο να το κάνει αποδεκτό.

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν δε βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. «Ο κ. Κράουτς έχει κινητά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της», ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερεις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.

Ακόμη, το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ανέφερε ότι ο εντολέας του αποδέχεται την πράξη του αλλά η θέση του είναι πως αυτή τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής. «Δεν υπήρχε προσχεδιασμός, δεν υπήρχε προμελέτη. Βρισκόταν σε διέγερση ψυχολογική», ανέφερε.

Δείτε επίσης