Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους»

Μήνυμα στα νέα κορίτσια θέλησε να στείλει μέσα από τα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλησε να στείλει στα νεαρά κορίτσια η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, αλλά και με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία παλεύει να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά το κακό που της προκάλεσε η Έφη Καρακάντζουλα, ρίχνοντας της βιτριόλι σε πρόσωπο και σώμα έξω από την εργασία της, συμβούλευσε τα κορίτσια να θέτουν προσωπικούς στόχους, να τους κυνηγούν και να μην απευθύνονται σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να χειραγωγήσουν άντρες ή την ίδια τη ζωή.

Μήνυμα της Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή» αναφέρει η Ιωάννα στην πρώτη της ανάρτηση στο Instragram.

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε» τόνισε στη δεύτερη.

Δείτε επίσης