Ελλάδα

Κεφαλονιά: Η μοιραία βόλτα του 17χρονου Φάμπιο με τους φίλους...

Τέσσερις νεαροί φίλοι ξεκίνησαν για μία βόλτα στο αεροδρόμιο του νησιού, όταν το αυτοκίνητο ανετράπη, τυλίχτηκε στις φλόγες και ο 17χρονος Φάμπιο... απανθρακώθηκε

Κεφαλονιά: Η μοιραία βόλτα του 17χρονου Φάμπιο με τους φίλους...
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μία συνηθισμένη βόλτα μαζί με τους φίλους του μετά το σχολείο, ήταν μοιραία... Ο 17χρονος Φάμπιο βρήκε τραγικό τέλος, όταν το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μαζί με τους συμμαθητές του, ανετράπη και τυλίχτηκε στις φλόγες, με τον ίδιο να απανθρακώνεται.

Πρόκειται για το τραγικό περιστατικό στην Κεφαλονιά, με θύμα τον 17χρονο Φάμπιο, έναν μαθητή που άφησε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο.

Μετά το σχολείο, τέσσερις φίλοι Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής, μπήκαν στο αυτοκίνητο του ενός και ξεκίνησαν να πάνε βόλτα προς το αεροδρόμιο του νησιού. Στην διαδρομή και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λάσσης με κατεύθυνση τον Πλατύ Γιαλό, ο 18χρονος οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με την τροχαία έχει άδεια οδήγησης, έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί.

Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά, ο 17χρονος Φάμπιο δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί, όπως οι άλλοι. Περαστικοί κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική η οποία προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς ενώ απεγκλώβισαν το απανθρακωμένο σώμα του άτυχου νεαρού.

Οι συμμαθητές του αδικοχαμένου εφήβου είναι καλά στην υγεία τους, μόνο ένας από αυτούς έφερε ελαφρά τραύματα. Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς.

Δείτε επίσης