Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Το μόνο που θέλω είναι να πάω στα μνήματα των παιδιών μου το Πάσχα»

«Με κατηγορούν άδικα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι, να το καταθέσει», δηλώνει η «Μήδεια» μέσα από τα κάγκελα - Τι λέει για τον Μάνο, τη σπιτονοικοκυρά και την κακοποίηση της Τζωρτίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Το μόνο που θέλω είναι να πάω στα μνήματα των παιδιών μου το Πάσχα»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

«Έχω σταματήσει να κάνω σχέδια. Εύχομαι και ελπίζω να το αποδείξω σύντομα και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός. Αυτό όμως που ζητάω είναι να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Δεν το αντέχω να είμαι μακριά τους. Εκεί που είναι ποτέ δεν τις έχω αφήσει, ποτέ δεν τις αφήσαμε… Δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου, ό,τι λένε είναι άδικο και η αλήθεια θα φανεί. Εύχομαι να φανεί γρήγορα για αυτό και παρακαλάω όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει για τα παιδιά αυτά…».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραχώρησε μια ακόμα συνέντευξη μέσα από το κελί, στη εκπομπή του STAR «Αλήθειες με την Ζήνα».

Η μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, δηλώνει αθώα, ζητά από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να το καταθέσει και λέει με λυγμό ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πάει το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών της.

«Δεν έχω βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά μου. Μιλάνε και με παρουσιάζουν σαν τέρας, δεν είμαι αυτή… Έχει γίνει σίριαλ η ζωή μου με το Μάνο. Δεν έχουν γίνει ποτέ αυτά τα πράγματα. Έχω απογοητευτεί από πολύ κόσμο. Από συγγενείς, φίλους και κόσμο από τη μεριά του Μάνου. Περιμένω μια συγγνώμη έστω κι αργά. Όχι για μας, για τα παιδιά μας»

Για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

«Κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία μου. Δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Ψάχνω κάθε βράδυ να βρω κάτι. Το Πάσχα που έρχεται παρακαλώ κάθε βράδυ ειλικρινά, να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει. Γιατί κατηγορούμαι άδικα».

Και συνέχισε: «Οι άνθρωποι που ήμασταν εκεί (σ.σ.: θα μπορούσαν να είχαν διαπράξει το έγκλημα με την κεταμίνη). Νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Είναι κοινή λογική, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Απλά όποιος μπορεί να βοηθήσει να το πει. Είμαι μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά».

Όσον αφορά τη σπιτονοικοκυρά
«Έχουν πει για τη σχέση μου με τον Μάνο ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ήμασταν μια οικογένεια, όπως όλες οι οικογένειες της Ελλάδας. Δώσαμε τα πάντα μέρα νύχτα για να το κάνουμε καλά αυτό το παιδί (σ.σ.: την Τζωρτζίνα). Ας το πει όποιος έχει κάνει το οτιδήποτε. Είναι άδικο», είπε με κλάματα.

Για τον Μάνο και το σπίτι της σπιτονοικοκυράς

«Στο σπίτι πήγαινε στις αρχές για πρόβες, γιατί ήταν μωρό και η Τζωρτζίνα διάβαζε. Έπαιρνε μπαλαντέζα από το σπίτι μας, ούτε καν ρεύμα δεν έκαιγε, ποιο στούντιο;»

Για το πώς βλέπει τη ζωή της στο εξής:

«Έχω σταματήσει να κάνω σχέδια για τη ζωή μου. Εύχομαι κι ελπίζω να το αποδείξω σύντομα. Εύχομαι να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Εκεί που είναι ποτέ δεν τις έχω αφήσει, ποτέ δεν τις αφήσαμε. Δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου και είναι άδικο όλο αυτό και σύντομα θα φανεί. Όποιος ξέρει να τα καταθέσει».

Για την κακοποίηση προς την Τζωρτζίνα και τα μάγια
Για τις καταγγελίες ότι την κακοποιούσε ο Μάνος: «Είναι ψέματα. Έγινε ένας έντονος τσακωμός στα νεύρα μας δεν καταλάβαμε ότι η Τζωρτζίνα έκανε τηλεδιάσκεψη και μας άκουσαν. Όσο για το το ’14 που λένε για κακοποίηση από συγγενικό πρόσωπο η Τζωρτζίνα είχε κάποιες δαχτυλιές γιατί αυτό το άτομο ήταν… άγαρμπο. Πήγαμε στο Καραμανδάνειο, την είδαν, τελείωσε αυτή η ιστορία. Όσο για το «Χαμόγελο του Παιδιού», δύο μέρες πριν το γάμο ήρθε το Χαμόγελο με καταγγελία για κακοποίηση Τζωρτζίνας. Έκαναν αυτοψία, στο σπίτι, στο παιδί κτλ, δεν βρήκαν όπως καταλαβαίνετε τίποτα, ήταν όλα καλά. Μάθαμε εκ των υστέρων ότι την καταγγελία την είχε κάνει μια πρώην του Μάνου επειδή παντρευόταν». Στη φυλακή βγαίνω κάποιες ώρες, αυτό είναι όλο. Προσπαθώ να βρω ανθρώπους να με βοηθήσουν και η σκέψη μου είναι στα παιδιά μου, πουθενά αλλού…», τονίζει μεταξύ άλλων η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ενώ συνέχισε: Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Όλα ψέματα. Έχω άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μάνου. Και με τα πεθερικά και με συγγενείς και με τη μάνα του. Μιλούσα κάθε μέρα και με τους συγγενείς του. Ποτέ δεν είπα για μάγια που λέγανε. Μας βοήθησαν πάρα πολύ, όπως και οι γονείς μου».

Για τη νέα σχέση του Μάνου
«Εγώ ήμουν ένα με τον Μάνο. Τώρα το τι έκανε τώρα, δεν θα το κρίνω εγώ. Ο Μάνος είναι στην Αθήνα, το έμαθα πριν 3-4 μέρες. Η κοπέλα που συγκατοικούσε πριν είναι και τώρα στη ζωή του. Μένει εκεί. Μου είπε πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα ότι σκεφτόταν να πάει Αθήνα είχε πρόταση για δουλειά. Θα χωρίζαμε, αλλά είχαμε πει ότι θα γίνονταν όλα όπως πρέπει για το παιδί. Έμαθα πριν 3 μέρες ότι έχουν κανονική σχέση με την κοπέλα. Κάνουν βόλτες μαζί, ανεβάζουν φωτογραφίες, την πηγαινοφέρνει στη δουλειά της με τη μηχανή και μάλιστα έμαθα ότι έγινε και ντόρος εκεί», είπε.

Καταλήγοντας τόνισε: «Εμένα τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Ήταν τα πάντα, δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος»

Δείτε επίσης