Ελλάδα

Χρυσή... διάρρηξη σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Οι δράστες αφαίρεσαν 50.000 ευρώ, κοσμήματα και υπολογιστές - Έβαλαν τα μικρό θησαυρό σε μια μαξιλαροθήκη και τράπηκαν σε φυγή, αφού πήδηξαν από το μπαλκόνι

Χρυσή... διάρρηξη σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Διαρρήκτες τρύπωσαν το βράδυ της Κυριακής(17/4) σε διαμέρισμα στην οδό Ρόδων στην Αγία Παρασκευή.

Οι δράστες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vradini.gr αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Ερεύνησαν τα δωμάτια και στην κρεβατοκάμαρα της 63χρονης ιδιοκτήτριας, μέσα σε μία ντουλάπα εντόπισαν 50.000 ευρώ. Οι δράστες έβαλαν τα μικρό θησαυρό σε μια μαξιλαροθήκη, ενώ άρπαξαν και κοσμήματα αλλά και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τα μέλη της συμμορίας εγκατέλειψαν το διαμέρισμα, πηδώντας από το μπαλκόνι στην κήπο της πολυκατοικίας.

Η ιδιοκτήτρια στις 22:00 χθες το βράδυ που επέστρεψε στο σπίτι της, το βρήκε λεηλατημένο. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ήταν σε εξέλιξη, σημειώθηκε νέα διάρρηξη σε μονοκατοικία στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη στο Διόνυσο.

Οι κλέφτες παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας, μπήκαν στο σπίτι και σύμφωνα με την καταγγελία του 29χρονου ιδιοκτήτη, διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν 7.000 ευρώ, κοσμήματα και προσωπικά του έγγραφα.

Δείτε επίσης