Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι δύο κλήσεις που «μυρίζουν» ομολογία

Δύο κλήσεις «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα, που βάζουν στο «κάδρο» τον Μάνο και αποτελούν «έμμεση ομολογία» για δολοφονία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι δύο κλήσεις που «μυρίζουν» ομολογία
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Κρίσιμα στοιχεία για την πορεία των ερευνών και τη γενικότερη τροπή της υπόθεσης της Πάτρας, που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο, αποτελούν τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, από άγνωστη γυναίκα, η οποία βάζει στο «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη και μάλιστα «δείχνει» σε δολοφονία των τριών νεκρών παιδιών.

Οι Αρχές εξετάζουν πολύ προσεκτικά και εξονυχιστικά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ η πλευρά Δασκαλάκη, όπως έγινε γνωστό χθες, δηλώνει με βεβαιότητα πως η φωνή ανήκει στην 33χρονη κατηγορούμενη.

Πλέον, όλα τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλίνουν πως η 33χρονη μητέρα ή κάποιο συγγενικό της πρόσωπο βρίσκονται πίσω από δυο ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε δημοσιογράφο στα μέσα και τέλη Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα στις 15 και ένα στις 25 Μαρτίου, στα οποία μια «μυστηριώδης» γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Οι αστυνομικές Αρχές δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Σημειώνεται πως εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές.

Οι κλήσεις της... ενοχής

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, όπως προκύπτει από τον λογαριασμό του τηλεφωνικού αριθμού που χρησιμοποιούσε η κατηγορούμενη το πρωινό της 25ης Μαρτίου, υπήρχαν δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου, η οποία δέχθηκε δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα από γυναίκα που προσποιήθηκε πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Η ώρα που πραγματοποιήθηκαν οι κλήσεις ταιριάζει απόλυτα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής T-Live.

Τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα πραγματοποιήθηκαν πέντε μόλις ημέρες πριν την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως και στο τηλεφώνημα της 15ης Μαρτίου έτσι και σε αυτό της 25ης Μαρτίου η γυναίκα που τηλεφωνεί όχι μόνο προσπαθεί να μετακυλήσει την ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών στο Μάνο Δασκαλάκη αλλά ουσιαστικά «ομολογεί» ότι τα τρία παιδιά δεν κατέληξαν από παθολογικά αιτία.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αξιολογούνται ήδη ως πολύ σοβαρά από τις Αρχές καθώς ερευνητές της υπόθεσης κάνουν λόγο για «έμμεση ομολογία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, προκύπτει ότι την 25η Μαρτίου από το κινητό της Ρούλας Πισπιριγκου πραγματοποιούνται δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου.

Η πρώτη πραγματοποιείται στις 11:01 το πρωινό της 25ης Μαρτίου και έχει διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα και η δεύτερη στις 11:33 και έχει διάρκεια 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα. Οι δυο κλήσεις έρχονται σε απόλυτη ταύτιση με όλα όσα είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδου περί δυο τηλεφωνημάτων και πάλι με απόκρυψη που δέχτηκε από την φερόμενη ως μητέρα της συντρόφου του κ. Δασκαλάκη.

Δείτε επίσης