Ελλάδα

Αυτό το ψέμα της Ρούλας έβαλε σε υποψίες την παιδίατρο της Τζωρτζίνας

Το μοιραίο λάθος της «Μήδειας», περιγράφοντας τα... επεισόδια της Τζωρτζίνας, τα οποία οι γιατροί δεν είχαν διαπιστώσει ποτέ ιδίοις όμμασι

Αυτό το ψέμα της Ρούλας έβαλε σε υποψίες την παιδίατρο της Τζωρτζίνας
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Στο φως έρχονται νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, με τους γιατρούς να καταθέτουν όλα όσα είδαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τις νέες μαρτυρίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς για τα επεισόδια με τους... δήθεν σπασμούς της εννιάχρονης κόρης της, που κατηγορείται ότι την σκότωσε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Επεισόδια, τα οποία δεν είχαν δει ποτέ οι γιατροί.

Ένα λάθος στην περιγραφή της μητέρας για τα επεισόδια, τα οποία όπως υποστήριζε η ίδια πάθαινε το παιδί, φαίνεται ότι θορύβησε τους παιδιάτρους. Όταν το κοριτσάκι εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με την παιδίατρο, πρόδωσε το ψέμα της, το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε “μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;”», ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα.

Η Ρούλα προσπαθούσε να «μπαλώσει» το λάθος της, η γιατρός όμως είχε αντιληφθεί την ανακολουθία, η οποία την έβαλε σε σκέψεις.

Δεν δίνει τους κωδικούς της

Την ίδια ώρα, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται πεισματικά να δώσει τους κωδικούς του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου ώστε να επιτραπεί η πρόσβαση των αστυνομικών σε αυτό.

Το στοιχείο εκείνο που προβληματίζει τους ειδικούς είναι ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου φρόντισε να σβήσει τα ηλεκτρονικά «ίχνη» της και τις ύποπτες αναζητήσεις της. Οι αρχές έχουν επικεντρωθεί στο υπολογιστικό νέφος (cloud), διαπιστώνοντας ότι η κατηγορούμενη γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Παράλληλα έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών, που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε επίσης