Ελλάδα

Πάτρα: Εξελίξεις στο θρίλερ της σπιτονοικοκυράς - Όλο και πιο κοντά στην αίτηση εκταφής

Αν δεν επιβεβαιωθεί πως ο θάνατος της 69χρονης γυναίκας οφείλεται σε παθολογικά αίτια, δεν αποκλείεται να ζητηθεί η εκταφή της σορού της

Πάτρα: Εξελίξεις στο θρίλερ της σπιτονοικοκυράς - Όλο και πιο κοντά στην αίτηση εκταφής
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το μυστήριο με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αιτηθούν την εισαγγελία εκταφή της σορού της.

Όπως μεταδίδει το Pelop.gr. οι Αρχές ασφαλείας ελπίζουν ότι θ’ αποκομίσουν στοιχεία από τρίχες της κεφαλής της και από χόνδρους που ενώνουν τα οστά, για να διακριβωθεί αν ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται πράγματι σε προχωρημένη σηψαιμία ή κάτι άλλο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις ο Μάνος Δασκαλάκης, που διαχειριζόταν τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς, αμελούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της

Ο δικηγόρος συγγενών της εκλιπούσας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει ότι «απ’ όταν απέκτησε ο Δασκαλάκης το πληρεξούσιο το 2017, ουδέποτε κατέβαλε δόσεις στην τράπεζα ενός στεγαστικού δανείου σπιτονοικοκυράς». Αντίθετα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ηλικιωμένη στο προγενέστερο διάστημα ήταν συνεπέστατη στην δανειακή της υποχρέωση, καθώς λάμβανε δύο συντάξεις 1.500 € μηνιαίως.

«Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή νωρίτερα από την ώρα της γιατί εκείνοι που την φρόντιζαν την παραμελούσαν», είναι μια από τις επισημάνσεις του κ. Θεοδωρόπουλου, που «κουμπώνει» με καταθέσεις οι οποίες έχουν ήδη γίνει στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης.

Με πληροφορίες από pelop.gr

Δείτε επίσης