Ελλάδα

«Οι γιατροί κυνηγούσαν ένα θαύμα»: Ξεψύχησε από τον πυροβολισμό του παιδικού φίλου του

Υπεράνθρωπη η μάχη των γιατρών για να κρατηθεί στη ζωή ο άτυχος 15χρονος, που δεν τα κατάφερε

«Οι γιατροί κυνηγούσαν ένα θαύμα»: Ξεψύχησε από τον πυροβολισμό του παιδικού φίλου του
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Υπεράνθρωπες ήταν οι προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί του ΑΧΕΠΑ προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή των 15χρονο, ο οποίος το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο, που περιεργαζόταν φίλος του, στην περιοχή του Ευόσμου.

Όπως αναφέρει το GRtimes.gr, οι γιατροί προσπαθούσαν επί 1,5 ώρα να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο νεαρό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η κατάσταση του ήταν πάρα πολύ δύσκολη. «Στην ουσία κυνηγούσαν ένα θαύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από το νοσοκομείο.

Το παιδί ήταν σε άσχημη κατάσταση πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο. «Έφερε μια βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που ήταν αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή. Ήταν «χαμένο» πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο, όμως παρ’ όλα αυτά οι γιατροί έκαναν παραπάνω από αυτό που μπορούσαν προκειμένου να το σώσουν», σημείωσε η ίδια πηγή

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι του 15χρονου, όταν ο φίλος του, ίδιας ηλικίας, του πρότεινε να του δείξει τα όπλα του πατέρα του.

Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Εκεί, ο 15χρονος πυροβόλησε από λάθος και σκότωσε τον φίλο του.

Αρχικά, ο 15χρονος ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές ότι ο φίλος του έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε κατά λάθος.

Ο πατέρας του 15χρονου που πυροβόλησε συνελήφθη.

Δείτε επίσης