Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να της πάνε στη φυλακή τις φωτογραφίες των παιδιών της

Έκτακτο επισκεπτήριο θα έχει σήμερα στις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου και ζήτησε να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να της πάνε στη φυλακή τις φωτογραφίες των παιδιών της
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ οι έρευνες για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας συνεχίζονται.

Σήμερα, η 33χρονη θα έχει ένα έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών στις φυλακές Κορυδαλού. Εκεί θα την επισκεφθούν η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το μόνο που ζήτησε από την οικογένειά της η Ρούλα Πισπιρίγκου να της πάνε στην φυλακή είναι οι φωτογραφίες των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Η πρώτη ηλεκτρονική αναζήτηση της Πισπιρίγκου για φαρμακευτική ουσία

Αποκαλυπτικά για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σταδιακά ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ ερευνώνται τα ακριβή αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με το Star, η πρώτη αναζήτηση της 33χρονης μητέρας σε σελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο είναι η 11η Ιανουαρίου 2022.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία θεωρείται κρίσιμη από τις Αρχές που εξετάζουν την υπόθεση, καθώς μέχρι τότε η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα στην υγεία της.

Το παιδί είχε φύγει από το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο Ρίου στις 19 Ιουλίου του 2021 και μέχρι τότε δεν είχε άλλα προβλήματα, πέρα από την εγκεφαλοπάθεια που είχε πάθει μετά την ανάνηψη.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 15 Ιανουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοινώνει στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θέλει να χωρίσουν, ενώ δύο ημέρες μετά έχει προγραμματιστεί μαγνητική εγκεφάλου για την Τζωρτζίνα. Το ίδιο βράδυ ξεκινούν τα προβλήματα για το 9χρονο κορίτσι, που οδηγείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στις 19 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει για δέκα ημέρες μέχρι να χάσει τη ζωή του από τη θανατηφόρο δόση κεταμίνης.

Δείτε επίσης