Ελλάδα

Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα στους γιατρούς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ψυχρή και απαθής... μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο και του τρίτου παιδιού της

Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα στους γιατρούς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ψυχρότητα κι απάθεια...χαρακτηρίζουν τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς αμέσως μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έστειλε στις 30 Ιανουαρίου του 2022, -μια μέρα μετά τον θάνατο της κόρης της- μηνύματα σε γιατρούς στην Πάτρα.

Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς

Ειδικός πραγματογνώμονας για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας με εντολή της ανακρίτριας

Στο μεταξύ, οι ζωγραφιές που σχεδίαζε η μικρή Τζωρτζίνα μετά τον θάνατο των αδερφών της Μαλένας και Ίριδας, φαίνεται πως μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ανακρίτριας, για να φανεί η ψυχολογική κατάσταση του κοριτσιού λίγο πριν τη δολοφονία του.

Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση διέταξε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχολόγο, η οποία αφού μελετήσει προσεκτικά τις ζωγραφιές που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, θα πρέπει να ερμηνεύσει όσα απεικονίζονται σε αυτές.

Η κ. Σαλάππα έδωσε εντολή για πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να αναλυθούν από επίσημα χείλη, τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις επίμαχες ζωγραφιές και να εκτιμηθούν τα μηνύματα που πιθανότατα έστελνε το άτυχο κοριτσάκι, μέσα από αυτές. Τα συμπεράσματα αυτά θα συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία της δικογραφίας.

Τι απεικονίζουν οι φωτογραφίες

Οι παιδοψυχολόγοι που ανέλυσαν τις ζωγραφιές, σχολίασαν στα ΜΜΕ πως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν φόβο και ανησυχία στις ζωγραφιές του μικρού κοριτσιού.

Το δέντρο-κρεμάλα, τα τρία αγγελάκια, το μαυρισμένο κεφάλι της Μίνι Μάους και τα σκούρα χρώματα που χρησιμοποιούσε για το σπίτι της η Τζωρτζίνα, είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα που έχουν απασχολήσει τους ειδικούς όλο αυτό το διάστημα που η υπόθεση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Δείτε επίσης