Ελλάδα

«Ο Μάνος δεν έχει ιδέα πως ανέβηκε το βίντεο κλιπ στο youtube»

«Ο Μάνος δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να “ανέβει” αυτό το βίντεο», τονίζει φίλος του Μάνου Δασκαλάκη

«Ο Μάνος δεν έχει ιδέα πως ανέβηκε το βίντεο κλιπ στο youtube»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

«Δεν γνωρίζει τίποτα» αναφέρει φίλος του Μάνου Δασκαλάκη για το βίντεο κλιπ που ανέβηκε στο youtube και για το οποίο έχει ξεσπάσει μεγάλος σάλος.

«Αυτό το κομμάτι το πήρε άλλη σελίδα και το «ανέβασε» στο YouTube ώστε να βγάλει κέρδος μέσα από όλο αυτό, καθώς ο Μάνος το είχε ηχογραφήσει σε άλλη δισκογραφική εταιρεία. Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί του και τον ρώτησα για αυτό το θέμα. Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, με την έννοια ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Ο Μάνος δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να “ανέβει” αυτό το βίντεο», τόνισε στο MEGA ο συνεργάτης και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Απαντώντας στο αν η εταιρεία που κυκλοφόρησε το τραγούδι ή ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτονται να κινηθούν νομικά, απάντησε: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα το έκανα από το πρώτο λεπτό. Ο Μάνος δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάτι. Μακάρι να έχει κάνει, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και με τη δημοσίευση αυτή τον χώνουν ακόμα πιο κάτω».

Τέλος, σχετικά με το κόστος του βίντεο κλιπ και όσα έχουν ακουστεί, ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη υποστήριξε ότι «Το βίντεο κλιπ το γύρισαν ερασιτέχνες φίλοι μου, οι οποίοι σπουδάζουν και είναι πραγματικά ερασιτέχνες. Δε γνωρίζω να σας πω πόσο κόστισε, αλλά δεν είναι πολλά τα χρήματα, δεν είναι τα χρήματα που αναφέρονται».

Σημειώνεται ότι το βίντεο κλιπ με το νέο τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη φαίνεται να έχει κατέβει από το YouTube.

Δείτε επίσης