Ελλάδα

Κασκαντέρ διάτρητες ξαφρισαν μονοκατοικία στη Σταμάτα Αττικής

Άρπαξαν χρήματα, ρολόγια και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ

Κασκαντέρ διάτρητες ξαφρισαν μονοκατοικία στη Σταμάτα Αττικής
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Αναρριχητές διαρρήκτες τρύπωσαν τις Άγιες ήμερες του Πάσχα σε μονοκατοικία στη Σταμάτα Αττικής και άρπαξαν σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, χρήματα, λίρες και ρολόγια, συνολικής αξίας 25.000 ευρώ!

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πήγες οι κασκαντέρ κακοποιοί αναρριχήθηκαν από την υδροροή στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου. Με διαρρηκτικά εργαλεία παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Ανενόχλητοι καθώς οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και στη κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού μέσα στη ντουλάπα, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο. Το άνοιξαν και αφαίρεσαν 15.000 ευρώ, λίρες και ρολόγια αξίας 10.000 ευρώ.

Οι κακοποιοί με πλούσια λεία εγκατέλειψαν την μονοκατοικία, χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες. Το μεσημέρι της Πέμπτης(28/4) ο 43χρονος ιδιοκτήτης με την σύζυγό του επέστρεψαν από τις διακοπές τους και βρήκαν το σπίτι λεηλατημένο. Αμέσως ενεμερωσαν την αστυνομία.

Στην οδό Κολοκοτρώνη έφτασε κλιμάκιο της Σήμανσης και ερεύνησε όλους τους χώρους που κινήθηκαν οι δράστες για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Η Ασφάλεια Διονύσου έχει αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε επίσης