Ελλάδα

Προκλητικός και θρασύς ο άνδρας που κακοποίησε το γατάκι σε ψαροταβέρνα της Αιδηψού

Ανέβασε νέο υβριστικό βίντεο, στο οποίο επιτίθεται για την κοινωνική κατακραυγή εναντίον του, ξεστομίζοντας πως είχε «πιει πέντε μπύρες παραπάνω»

Προκλητικός και θρασύς ο άνδρας που κακοποίησε το γατάκι σε ψαροταβέρνα της Αιδηψού
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Από τη μία ζητά «συγγνώμη» και από την άλλη... βρίζει προς πάσα κατεύθυνση, ο θρασύς δράστης που δελέασε το γατάκι με ψάρι, το κλώτσησε και το έριξε στη θάλασσα, ανεβάζοντας την απαράδεκτη πράξη του στα social media, ποστάροντας σχετικό βίντεο.

Ο ίδιος επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον κοινωνικό σάλο που έχει προκληθεί, σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει παρέμβει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ζητώντας να εντοπιστούν οι δράστες του ντροπιαστικού σκηνικού, ισχυρίζεται σε νέο βίντεό του πως είχε... πιει «πέντε μπύρες παραπάνω».

Το συμβάν σημειώθηκε χθες, Πρωτομαγιά, το μεσημέρι και το βίντεο της κακοποίησης του μικρού γατιού το ανέβασε στα stories του στο instagram ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια αναπαράχθηκε από πολλούς λογαριασμούς στα social media.

«Για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια από εμένα (…) ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο, ούτε κάτι που έπρεπε να γίνει. Ναι είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω, ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ@@@@. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στους 20 πόντους στην παραλία» ανέφερε σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο instagram ο νεαρός, πριν αρχίσει να “στολίζει” όσους τον κατέκριναν για τη συμπεριφορά του!

«Το 90% από αυτούς που μου έχουν στείλει και βρίζουν δεν έχουν καν σκύλο και γάτα στο σπίτι τους. Ας πάνε να πάρουνε και μετά να βγούνε να μιλήσουνε για αδέσποτα και κακομεταχείριση. (…) Δεν ανέβασα τα σκυλιά και τα γατιά μου για να σας δείξω ότι είμαι άγιος και το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Μην το πάμε εκεί πέρα, για να εμπέδωσε ότι δεν είμαι ό,τι να ‘ναι και κανένα μαλ@@@@@@ο που βγαίνει στον δρόμο και κοπανά σκυλιά και γατιά. Σας ξαναείπα μια μ@@@@@α ήταν, ζήτησα συγγνώμη προσωπικά» συμπληρώνει.

«Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα. Το αν θα πρέπει να μου μιλήσετε έτσι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο (…). Το αν θέλετε να μάθω για αυτή την πράξη να μάθω και να πάθω, να πάτε στο δικαστήριο (…). Να φάω την ποινή μου, όπως λέτε και εσείς».

Δείτε επίσης