Ελλάδα

Νεκρός στα Εξάρχεια ο γιος του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου

Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - Τι λένε οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατό του

Νεκρός στα Εξάρχεια ο γιος του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο διαμέρισμά του στην περιοχή των Εξαρχείων ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου.

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδωνας βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μπουμπουλίνας νεκρός, στον καναπέ του σαλονιού του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι συγγενείς του ανησύχησαν, γιατί από χθες το πρωί δεν απαντούσε στις κλήσεις και στις 15:30 ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβησαν στην οικία των Εξαρχείων, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο, ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και αύριο η κυρία Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομη και να λάβει τον ιατρικό φάκελο του θανόντος.

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Παιδί χαμηλών τόνων, από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μαλιστα είχε διακριθεί.

Δείτε επίσης