Ελλάδα

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου στη ΛΕΑ με θύμα τον 59χρονο

Καρέ-καρέ η στιγμή που το όχημα του 59χρονου εμβολίζεται από το αυτοκίνητο του 26χρονου

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου στη ΛΕΑ με θύμα τον 59χρονο
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί της Κυριακής στο 297χλμ της Ε.Ο., λίγο πριν τον κόμβο Μικροθηβών, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ο 59χρονος με γαλάζιο Ford Focus, έχει σταματήσει στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό, ενώ η σύζυγός του ήταν στη θέση του συνοδηγού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το lamiareport, ο νεαρός από τη Φθιώτιδα με το λευκό Megane, κινείται στη δεξιά λωρίδα και στη συνέχεια παρεκκλίνει της πορείας του προς τα δεξιά, πέφτοντας πάνω στο σταματημένο Ford Focus, σκοτώνοντας τον 59χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Το λευκό Renault Megane μετά τη πρόσκρουση κάνει περιστροφή μέσα στο δρόμο και ακινητοποιείται λίγα μέτρα πιο κάτω. Αμέσως ο νεαρός οδηγός ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω.

Ευτυχώς ο οδηγός που ακολουθεί ενεργεί ψύχραιμα και καταφέρνει να μην εμπλακεί στο τροχαίο που μόλις είχε καταγράψει η κάμερα του αυτοκίνητου του.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, συνέλαβαν τον 26χρονο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Οι Αρχές έχουν κάνει λήψη αίματος και ούρων από τον νεαρό οδηγό για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Δείτε επίσης