Ελλάδα

Ρόδος: 30χρονος πήγε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης του αλλά έπεσε σε παιδίατρο

Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας

Ρόδος: 30χρονος πήγε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης του αλλά έπεσε σε παιδίατρο
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, που παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ένας 30χρονος Ροδίτης μετά από καταγγελία γιατρού.

Συγκεκριμένα, εις βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα -προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας καταγγέλθηκε από παιδίατρο του Αρχαγγέλου ότι την προηγούμενη ημέρα και ώρα 19:50 δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα μέσω της εφαρμογής Viber από ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει στον 30χρονο που απεικόνιζε δύο φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών στο οποίο αναγραφόταν από κάτω: «θα έχω γυμνές φώτο των κοριτσιών για τιμή θα στείλω μετά».

Ακολούθησε κι άλλο μήνυμα με την ένδειξη «λάθος».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις φωτογραφίες απεικονίζονται η κόρη του και μια ανιψιά του.

Πηγή: rodiaki.gr

Δείτε επίσης