Ελλάδα

Πάτρα: Έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις στα τέλη Μαϊου - «Κλειδί» τα πορίσματα για Μαλένα και Ίριδα

«Όταν τελειώσει αυτή η έρευνα θα μας αφήσει άφωνους όλους», δήλωσε ο Μ. Σφακιανάκης, τονίζοντας ότι εμπλέκονται πολλά πρόσωπα στην υπόθεση

Πάτρα: Έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις στα τέλη Μαϊου - «Κλειδί» τα πορίσματα για Μαλένα και Ίριδα
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, τα οποία αναμένεται να παραδοθούν προς το τέλος του Μαϊου, θα αποτελέσουν τα «κλειδιά» για την πλήρη εξυγίανση του θρίλερ της Πάτρας, με τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία της ελληνικής αστυνομίας και πρόεδρο του ινστιτούτου CSI, Μανώλη Σφακιανάκη να κάνει λόγο για συνταρακτικές αποκαλύψεις.

«Γίνονται μεγάλες έρευνες και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η υπόθεση τέλος του μήνα θα έχει τελειώσει. Έχουμε στοιχεία» είπε ο κ. Σφακιανάκης.

Μιλώντας για τα στοιχεία που σβήστηκαν από τους υπολογιστές της οικογένειας των τριών κοριτσιών, που πέθαναν μυστηριωδώς το ένα μετά το άλλο, ο ίδιος εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν. Το ίδιο και τα πρόσωπα… Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για περισσότερα από ένα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Η αρμόδια διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων έχει τη μέθοδο και τα συστήματα εκείνα για να διερευνήσει και να εντοπίσει πώς έγινε η διαγραφή των στοιχείων, φαίνονται οι τεχνικές, ποιος είναι και μπορεί να εντοπιστούν πρόσωπα και πράγματα… Η υπόθεση που δουλεύεται επιστημονικά πλέον από την Αστυνομία, δείχνει πράγματα».

«Όταν τελειώσει αυτή η έρευνα θα μας αφήσει άφωνους όλους. Απλά θέλει υπομονή και να μην διαρρέονται τα στοιχεία προς τα έξω. Στοιχεία δεν υπάρχουν έξω από αυτά που έχει βρει. Κάποια στιγμή θα φανεί ποιοι έκαναν το έγκλημα… Γιατί ένα πρόσωπο δε μπορεί να στήσει αυτό όλο» είπε ο κ. Σφακιανάκης.

Την ίδια ώρα, η προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών συμπλήρωσε ένα μήνα στις φυλακές Κορυδαλλού. Η 33χρονη, ωστόσο, δεν αλλάζει «γραμμή» και επικεντρώνεται στην κεταμίνη.

Δείτε επίσης