Ελλάδα

Μονεμβασιά: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του μακελάρη - Παρέσυρε σε κούρσα θανάτου δύο ηλικιωμένους

«Δεν έγινε και τίποτα» δήλωσε ο δράστης - Είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής - Σκόρπισε τον πανικό, με το ΙΧ του να κινείται ανεξέλεγκτα, σκοτώνοντας δύο επιβάτες μηχανής - Έγκλημα «δείχνουν» οι πληροφορίες

Μονεμβασιά: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του μακελάρη - Παρέσυρε σε κούρσα θανάτου δύο ηλικιωμένους
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Για δολοφονική επίθεση κάνουν λόγο οι πληροφορίες από το φονικό τροχαίο στη Μονεμβασιά, με τον μακελάρη να παρασέρνει σε κούρσα θανάτου δύο ηλικιωμένους επιβάτες μηχανής, ηλικίας 77 ετών, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, σκορπίζοντας τον πανικό και τον τρόμο.

Την ίδια ώρα, τα πρώτα λόγια του 52χρονου δράστη σοκάρουνν. «Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» φέρεται να είπε.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 52χρονος, χτύπησε μηχανάκι, που ήταν σχεδόν σταθμευμένο και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά παρακολούθησαν έντρομοι το αυτοκίνητο του 52χρονου, να κινείται ανεξέλεγκτα και να σκορπά τον θάνατο με τραγικά θύματα δυο ηλικιωμένους άνδρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 52χρονος οδηγός του αγροτικού φορτηγού εμβόλισε σε κατάσταση αμόκ με το όχημά του το μηχανάκι με τους δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες,

Ο οδηγός παρέσυρε αρχικά τον ένα από τους δυο αναβάτες της μηχανής για σχεδόν 200 μέτρα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε και τον δεύτερο άντρα για περίπου 150 μέτρα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο spartanews.gr, ο 52χρονος, φαίνεται να έκανε αναστροφή και να χτύπησε ξανά τον δεύτερο αναβάτη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον άνθρωπο που είχε πέσει στο έδαφος κοντά στη μηχανή και τον έσυρε στο οδόστρωμα, για πολλά μέτρα.

Ο ένας 77χρονος, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός, επίσης 77 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου και κατέληξε.

Σκόρπισε τον τρόμο
Κάτοικοι, έντρομοι, κάλεσαν την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου. Μετά από καταδίωξη, οι αστυνομικοί «έριξαν» το περιπολικό πάνω στο αυτοκίνητο του 52χρονου για να καταφέρουν να τον σταματήσουν. Μάλιστα, και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους τη ζωή, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο. Επίσης, κάποιοι πολίτες του χτυπούσαν το τζάμι του οδηγού, προσπαθώντας να τον σταματήσουν αλλά αυτός συνέχιζε πατώντας γκάζι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στη Μονεμβασιά καθώς διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών καταλυμάτων ενώ δεν έχει οικογένεια.

Την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη έχει αναλάβει το Α.Τ. Μολάων σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Δείτε επίσης