Ελλάδα

Η Ρούλα έστειλε εξώδικο στον Μάνο μέσα από το κελί της - Του ζητά να πάρει τα πράγματά του από το σπίτι της

H Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε αμόκ ακόμη και μέσα στο κελί για τη ζωή που κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης έξω - Τι αναφέρει στο εξώδικο που του έστειλε

Η Ρούλα έστειλε εξώδικο στον Μάνο μέσα από το κελί της - Του ζητά να πάρει τα πράγματά του από το σπίτι της
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Βρίσκεται φυλακισμένη στο «αποστειρωμένο» κελί της, αντιμετωπίζοντας την βαρύτατη κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της, ενώ την ίδια ώρα ερευνώνται για εγκληματική ενέργεια και οι αιφνίδιοι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της. Κι όμως, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε αμόκ ακόμη και μέσα στο κελί για τη ζωή που κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης έξω.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η «Μήδεια» έστειλε εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της μέσα από τον Κορυδαλλό και τον εγκαλεί μεταξύ άλλων για τη φροντίδα των μνημάτων των παιδιών τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα αφήνει αιχμές ότι ο Μάνος κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους και πως θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα, εάν δεν μπορεί ο ίδιος.

Τα μηνύματα μίσους

Στο ίδιο εξώδικο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Η Ρούλα σημειώνει πως ο Μάνος με αυτό τον τρόπο γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα.

Όπως αναφέρει, ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

«Να πας να πάρεις τα πράγματά σου»

Επίσης, η κρατούμενη καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να κάνει τη λίστα με όλα τα πράγματα, που έχουν στο νοικοκυριό τους, στην οδό Μπιζανίου 27 στην Πάτρα.

Τον καλεί να πάρει ό,τι αντικείμενα επιθυμεί, προκειμένου να δώσει εντολή σε συγγενικά της πρόσωπα να αδειάσουν το σπίτι.

Τέλος, καλεί τον Μάνο να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της.

Δείτε επίσης