Ελλάδα

Eurovision - Αμάντα Γεωργιάδη: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την πρόκρισή της στον τελικό

«Ήταν πολύ όμορφο όταν ανέβηκα στη σκηνή και με χειροκροτούσαν»

Eurovision - Αμάντα Γεωργιάδη: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την πρόκρισή της στον τελικό
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και η Ελλάδα προκρίθηκε στον τελικό με την Αμάντα Γεωργιάδη να παραχωρεί τις πρώτες της δηλώσεις.

Η νεαρή τραγουδίστρια που ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, ερμηνεύοντας τη μπαλάντα «Die Together» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξέφρασε τα συναισθήματά της.

«Είναι πολύ ωραία εδώ. Είναι κι ο σύντροφός μου, γιατί είμαι μόνη μου και είναι ωραίο, όταν τελειώνω την εμφάνισή μου, να έχω κάποιον γύρω μου. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν πολύ όμορφο, όταν ανέβηκα στη σκηνή και με χειροκροτούσαν. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν είχα πολύ άγχος, αλλά είναι λίγο δύσκολο να έχεις τα μάτια ανοιχτά για αρκετή ώρα. Εγώ ευτυχώς, δεν είχα τεχνικά προβλήματα. Άκουσα όμως, ότι πολλοί είχαν», συμπλήρωσε.

Αναφέρθηκε επίσης, στη ρατσιστική ερώτηση που δέχτηκε από έναν Πολωνό δημοσιογράφο, ο οποίος της τόνισε το γεγονός ότι δεν είναι 100% Ελληνίδα.

«Δεν με πείραξε, γιατί δεν πιστεύω ότι με ρώτησε με κακή πρόθεση. Το έκανε δηλαδή, καλοπροαίρετα και λίγες ημέρες μετά, με ξανασυνάντησε και μου ζήτησε συγγνώμη», δήλωσε η Αμάντα Γεωργιάδη.

Τέλος, μίλησε για το φόρεμα, με το οποίο εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision κι έφερε την υπογραφή της Celia Kritharioti.

«Δεν ήθελα κάτι πιο σέξι. Το φόρεμα αυτό μου αρέσει πολύ, είναι άνετο, ντυμένο, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι είναι stylish», κατέληξε.

Δείτε επίσης