Ελλάδα

Ηράκλειο: Τετράχρονη ήπιε ρακί αντί για νερό και κατέληξε στο νοσοκομείο

H περιπέτεια του κοριτσιού που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Τετράχρονη ήπιε ρακί αντί για νερό και κατέληξε στο νοσοκομείο
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι γονείς ενός 4χρονου κοριτσιού τη χθεσινή ημέρα, όταν το παιδί τους μπέρδεψε νερό με ρακί στο σπίτι τους στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πανικόβλητοι έτρεχαν χθες οι γονείς 4χρονου κοριτσιού, το οποίο αντί να πιει νερό, αφού είχε διψάσει, ήπιε ρακή. Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, το βράδυ της Τετάρτης.

Το κοριτσάκι που μπέρδεψε τα μπουκάλια, γεγονός όχι δύσκολο, δεν φαίνεται να ήπιε μεγάλη ποσότητα, ωστόσο οι γονείς ανησύχησαν και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Κώστα Τερζάκη, το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση, εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα αφού το πιθανότερο είναι να μην ήπιε καν αλκοόλ, αλλά μόλις αντιλήφθηκε τη γεύση να το έφτυσε.

Σύμφωνα με το creta24.gr, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και το παιδί έφαγε, πήρε εξιτήριο. Ωστόσο οι γονείς σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσουν τη λαχτάρα που πήραν και μάλλον τα μπουκάλια ρακής θα εξαφανιστούν από το σπίτι.

Δείτε επίσης στο vradini.gr:

creta24.gr

Δείτε επίσης