Ελλάδα

Κινηματογραφική καταδίωξη αδίστακτων κακοποιών στο Χαϊδάρι

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο Vradini.gr

Κινηματογραφική καταδίωξη αδίστακτων κακοποιών στο Χαϊδάρι
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Νέα κινηματογραφική καταδίωξη υπόπτου οχήματος από αστυνομικούς της ΔΙ. ΑΣ το βράδυ της Τετάρτης στα Δυτικά Προάστια της Αττικής.

Και ενώ είχε περάσει ένα 24ωρο από την περιπετειώδη καταδίωξη της συμμορίας των διαρρηκτών στο Διόνυσο, αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ ήρθαν αντιμέτωποι με αδίστακτους κακοποιούς στο Χαϊδάρι. Οι δικυκλιστές της αστυνομίας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vradini.gr έκαναν σήμα σε ύποπτο αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός όμως πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής , παρά τους επικίνδυνους ελιγμούς που έκανε ο οδηγός, με σκοπό να χτυπήσει τις μηχανές τους.

Στην οδό Αρεοπόλεως το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε. Οι τρεις επιβάτες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν στα στενά της περιοχής. Τους κυνήγησαν οι ομάδες δίκυκλης αστυνόμευσης της Δυτικής Αττικής, αλλά δεν κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Στο εσωτερικό του οχήματος οι ερευνητές της αστυνομίας βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία και στο πορτμπαγκάζ κλεμμένους καταλύτες. Το αυτοκίνητο εξετάστηκε από την σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Η Ασφάλεια Χαϊδαρίου προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους τρεις κλέφτες καταλυτών.

Δείτε επίσης