Ελλάδα

Πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΘ: Έχει εξαντληθεί η υπομονή μας – Όχι λόγια, έργα

Απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας, που κήρυξε το σωματείο

Πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΘ: Έχει εξαντληθεί η υπομονή μας – Όχι λόγια, έργα
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και πορεία στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν νωρίτερα εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, ενώ είναι σε εξέλιξη η 24ωρη απεργία, παρότι το Δικαστήριο την έκρινε παράνομη.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΣΕΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας στο GRTimes «προχωρήσαμε σε 24ωρη απεργία παρά το γεγονός ότι κρίθηκε παράνομη από το δικαστήριο. Είχαμε καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Κατά την κατάληξη της πορείας στο ΥΜΑΘ παραδώσαμε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον υφυπουργό εσωτερικών (τομέα Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη.

Και χθες υπήρξε επικοινωνία με το Υπουργείο μετά την κήρυξη της απεργίας. Δεσμεύτηκαν για μία ακόμα φορά, ότι πολλά από τα προβλήματα θα προσπαθήσουν να τα λύσουν το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Εύχομαι πλέον τα λόγια να γίνουν πράξη και να μην αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω κινητοποιήσεις. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί».

Όσον αφορά την ενδεχόμενη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού λόγω της απεργίας ο κ. Δήμκας ανέφερε ότι «οι πολίτες πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια υπομονής.

Πηγή: GRTimes.gr

Δείτε επίσης