Ελλάδα

Φλώρινα: Ο σάτυρος πατέρας βίαζε την 14χρονη κόρη του τρεις φορές την εβδομάδα - Πως το παιδί αποκάλυψε τον εφιάλτη του

Δεν χωρά ανθρώπινος νους όσα αποκαλύπτονται για τον βοσκό πα-τέρα στη Φλώρινα - Εκπαιδευτικός από το σχολείο κατήγγειλε τον βιασμό της έφηβης - Ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Φλώρινα: Ο σάτυρος πατέρας βίαζε την 14χρονη κόρη του τρεις φορές την εβδομάδα - Πως το παιδί αποκάλυψε τον εφιάλτη του
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φλώρινας, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό μιας 14χρονης μαθήτριας από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η άτυχη κοπέλα κατήγγειλε την κακοποίηση της στον ψυχολόγο του σχολείου με την αρωγή των καθηγητών της, οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως δεν ήταν καλά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο πα-τέρας είχε πείσει το παιδί του πως οι άρρωστες πράξεις του ήταν φυσιολογικές και το κορίτσι υποβαλλόταν στο βασανιστήριο 2-3 φορές την εβδομάδα.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε η δημοιογράφος Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, για την υπόθεση της Φλώρινας και τις αποκαλύψεις για τον βιασμό ανήλικης από τον πατέρα της. Όπως ανέφερε, το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πατέρα της και αυτό προκύπτει καθώς δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης.

Προσέθεσε πως σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, η μαθήτρια έμενε μαζί με τον πατέρα της, καθώς η μητέρα της βρίσκεται στην Αλβανία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vradini.gr, εκπαιδευτικός από το σχολείο με έγγραφη δήλωση γνωστοποίησε την καταγγελία της 14χρονης μαθήτριας, γεννημένης το 2008. Το κορίτσι είχε υποστεί βιασμό από τον ίδιο του τον πα-τέρα μέσα στο σπίτι τους.

Την ίδια ημέρα, ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία. Το 14χρονο κορίτσι εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον βιασμό.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Vradini,gr, το κορίτσι ζούσε μαζί με τον πα-τέρα της, ενώ η μητέρα της βρίσκεται στην Αλβανία.

Πλέον αναμένονται οι εξετάσεις από το DNA στη 14χρονη μαθήτρια για να διασταυρωθεί αν ανήκει στον 35χρονο πατέρα της, προκειμένου να ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες, ενώ ερευνάται και αν οι φερόμενες πράξεις του βιαστή γίνονταν κατ’ εξακολούθηση.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Vradini.gr, ο πατέρας την ίδια ημέρα έκοψε με μαχαίρι της φλέβες του και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας φρουρώμενος, καλά στην υγεία του.

Δείτε επίσης