Ελλάδα

Eurovision 2022: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες λίγο πριν ξεκινήσει η Αμάντα Γεωργιάδη, στο Α’ ημιτελικό

Το σκηνικό του Φωκά Ευαγγελινού που χρειάζεται ακριβώς 40 δευτερόλεπτα για να στηθεί

Eurovision 2022: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες λίγο πριν ξεκινήσει η Αμάντα Γεωργιάδη, στο Α’ ημιτελικό
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η Αμάντα Γεωργιάδη εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, ωστόσο το σκηνικό επιμέλειας Φωκά Ευαγγελινού συζητήθηκε ιδιαίτερα. Και χρειάζεται ακριβώς 40 δευτερόλεπτα για να στηθεί.

Η Αμάντα Γεωργιάδη κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο τελικό της Eurovision που προβάλλεται αύριο Σάββατο 14 Μαΐου. Η νεαρή τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία, αλλά και με τη σκηνή της παρουσία που επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι καρέκλες στο σκηνικό «λιώνουν» και αλλάζουν χρώμα, οι σκιές που απεικονίζουν τις αναμνήσεις που έχει η Αμάντα Γεωργιάδη είναι τονισμένες στην τηλεσκηνοθεσία και υπάρχει εναλλαγή φωτισμού στα κοντινά πλάνα. Όλα πήγαν άψογα στην ημιτελικά και τώρα γίνονται οι τελευταίες διορθώσεις ενόψει τελικού.

Ωστόσο, για να προλάβει να στηθεί ολόκληρο το σκηνικό της Αμάντα, πρέπει οι άνθρωποι της Eurovision να είναι γρήγοροι. Για την ακρίβεια, απαιτούνται ακριβώς 40 δευτερόλεπτα, προκειμένου να στηθούν όλα στην εντέλεια και η τραγουδίστρια της Ελλάδας να πάρει θέση στο κέντρο της σκηνής.

Ένα βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο βλέπουμε όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες λίγο πριν ξεκινήσει το κομμάτι της Ελλάδας στον ημιτελικό, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και δείχνει ακριβώς πόσο συντονισμένες είναι οι κινήσεις που γίνονται.

Δείτε επίσης