Ελλάδα

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Την Δευτέρα απαντά με εξώδικο στη Ρούλα Πισπιριγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά στο εξώδικο της συζύγου του με νέο εξώδικο

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Την Δευτέρα απαντά με εξώδικο στη Ρούλα Πισπιριγκου
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απαντητικό εξώδικο του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου θα της κοινοποιηθεί τη Δευτέρα.

Ο πατέρας των τριών παιδιών θα απαντήσει και στους 3 άξονες που είχε θέσει στο εξώδικό της η 33χρονη κατηγορούμενη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δασκαλάκης δεν επιθυμεί τίποτα από την κοινή οικοσκευή παρά μόνο έναν φάκελο με σημαντικά έγγραφα, ενώ σε ό,τι αφορά το κινητό που βρίσκεται στην κατοχή του, δηλώνει πως είναι πράγματι δώρο της 33χρονης, με τον λογαριασμό της συσκευής να βρίσκεται στο όνομά της.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως θα προχωρήσει σε διακοπή και θα συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις μόνος του.

Αναφορικά με τα μνήματα των τριών παιδιών, ο 30χρονος απαντά πως δεν υπήρχε λόγος επισήμανσης περί αυτών στο εξώδικο καθώς έχει διευθετήσει κάθε οικονομικό ζήτημα σχετικά με αυτά.

«Από τα προσωπικά αντικείμενά του, ο κ. Δασκαλάκης δε θέλει τίποτα, παρά μόνο έναν φάκελο με προσωπικά έγγραφα που βρίσκεται πάνω στο ψυγείο του σπιτιού, και δε θα διεκδικήσει τίποτα από τα πράγματα που είχαν μαζί", αποκάλυψε ο Π. Κουσουλός στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη..

Αναφορικά με το κινητό τηλέφωνο, προηγμένης τεχνολογίας και ιδιαίτερα ακριβό που είναι στα στοιχεία της κατηγορούμενης, φέρεται να μην το χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος θα διευθετήσει και τους λογαριασμούς που είναι απλήρωτοι.

Τέλος, αναφορικά με τους οικογενειακούς τάφους, ο Μάνος Δασκαλάκης θα πει ότι δε χρειάζεται υπόμνηση για να τακτοποιήσει τα μνήματα των παιδιών του και ότι έχει ήδη μεριμνήσει.

"Το συγκεκριμένο εξώδικο είναι άνευ λόγου και αιτίας", φέρεται να ισχυρίστηκε η πλευρά του Δασκαλάκη για την απόφαση της Ρούλας να του στείλει εξώδικο.

Δείτε επίσης