Ελλάδα

Κρήτη: Συλλήψεις στο Ρέθυμνο για όπλα και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου

Κρήτη: Συλλήψεις στο Ρέθυμνο για όπλα και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Δύο Έλληνες συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο για κατοχή όπλων και πυρομαχικών, μετά από έρευνες που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ στις οικίες όπου διέμεναν οι συλληφθέντες.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των ΤΑΕ, της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, σε έρευνες που πραγματοποίησαν στα σπίτια των συλληφθέντων και σε παρακείμενες εγκαταλελειμμένες οικίες που χρησιμοποιούσαν οι δύο άντρες, εντόπισαν και κατάσχεσαν: Τρεις χειροβομβίδες, ένα πολεμικό τυφέκιο, τέσσερα πιστόλια, τρεις γεμιστήρες πιστολιών, δύο κυνηγετικά όπλα, δέκα κροτίδες, 745 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και διάφορα εξαρτήματα πυροβόλων όπλων. Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Επίσης, ένας Έλληνας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνης, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι που διέμενε, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε. Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης