Ελλάδα

Πάτρα: Εξώδικο στην Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης

Στην «αντεπίθεση» ο Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: Εξώδικο στην Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έστειλε εξώδικο στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας.

Μέσω αυτού ο Μάνος Δασκαλάκης θα απαντήσει και στα τρία ερωτήματα που θέτονται σε αυτό.

Ειδικότερα, ο κ. Δασκαλάκης δεν επιθυμεί τίποτα από την κοινή οικοσκευή παρά μόνο έναν φάκελο με σημαντικά έγγραφα, όπως αναφέρει ο ANT1.

Αναφορικά με το κινητό που βρίσκεται στην κατοχή του, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει πως είναι δώρο της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο λογαριασμός βρίσκεται στο όνομά της. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως θα προχωρήσει σε διακοπή και θα συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις μόνος του. Τέλος, αναφορικά με τα μνήματα των τριών παιδιών, ο 30χρονος απαντά πως δεν υπήρχε λόγος επισήμανσης περί αυτών στο εξώδικο, καθώς έχει διευθετήσει κάθε οικονομικό ζήτημα σχετικά με αυτά.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ρωτούσε για διακίνηση ουσιών

Μαρτυρία που ελέγχεται για την εγκυρότητά της κατατέθηκε από χρήση ουσιών και αφορά στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία φέρεται να πήγε μεταμφιεσμένη σε πιάτσα ναρκωτικών και να ρωτούσε για την κεταμίνη. Οπως ισχυρίζεται χρήστης ναρκωτικών, είχε δει την προφυλακισμένη 33χρονη να προσπαθεί να προμηθευτεί κεταμίνη σε σπίτι της Πάτρας που χρησιμοποιείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

«Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα στο σπίτι στην Πάτρα ήταν αυτή. Είδα μια εύσωμη γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε όμως κόκκινο προς καροτί μαλλί, και όχι το ξανθό που την βλέπουμε στις φωτογραφίες και την τηλεόραση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα στρογγυλό σκουλαρίκι που είχε κοντά στο στόμα. Αν την δω αυτή την κυρία με καροτί περούκα, μπορώ να την αναγνωρίσω», αναφέρει η συγκεκριμένη μαρτυρία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Μπαμ».

Από την μαρτυρία αυτή προκύπτει ότι η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με τη χορήγηση κεταμίνης, προσπαθούσε να μάθει πώς γίνεται η χρήση. «Η κυρία αυτή με ρώτησε “πώς το πίνεις ρε φίλε;” Ήθελε να της δείξω πώς γίνεται η ενδοφλέβια. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι χρήστης. Φαίνεται αυτό», είπε ο τοξικομανής που έκανε την αποκάλυψη.

Δείτε επίσης