Ελλάδα

«Θα αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας και θα κάνω τα πάντα να μην τον ξαναδεί στη ζωή της»: Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Καρολάιν

Ξεσπά για τον γυναικοκτονο Αναγνωστόπουλο ο πατέρας της Καρολάιν

«Θα αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας και θα κάνω τα πάντα να μην τον ξαναδεί στη ζωή της»: Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Καρολάιν
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη δολοφονία της κόρης του Καρολάιν αλλά και την οργή του για τον καταδικασμένο, πλέον, δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, εξέφρασε ο πατέρας της. Λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο πατέρας της Καρολάιν, έλυσε τη σιωπή του στη Daily Mail.

«Όσα χρόνια και αν περάσει στη φυλακή, η Καρολάιν δεν θα έρθει πίσω. Είμαι ικανοποιημένος τουλάχιστον που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις ανοησίες που είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του», είπε στην Daily Mail ο 79χρονος πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν.

«Νιώθω επίσης ικανοποίηση γιατί ξέρω ότι θα εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό, την σκληρότερη φυλακή της Ελλάδας», πρόσθεσε.

«Πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα» «Όταν εκτίσει την ποινή, αν και πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα, θα είναι ένας αλλαγμένος, κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία», διαμήνυσε.

«Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, με τη Σούζαν μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας, ώστε να μην συνδεθεί στο μέλλον με αυτό το απεχθές πλάσμα», λέει και καταλήγει, «θα κάνω τα πάντα ώστε η κόρη του να μην τον δει ξανά ποτέ στη ζωή της».

Δείτε επίσης