Ελλάδα

Πάτρα - Γαλεντέρης: «Το πιο πιθανό να δολοφονήθηκαν και τα τρία παιδιά»

Αποκαλύψεις από τον ιατροδικαστή

Πάτρα - Γαλεντέρης: «Το πιο πιθανό να δολοφονήθηκαν και τα τρία παιδιά»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Θύματα δολοφονίας έπεσαν σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή, Δημήτρη Γαλεντέρη και τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης ανέφερε πως και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας έχουν δολοφονηθεί με παραπλήσιο τρόπο όπως η 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής σχολιάζοντας τις συνομιλίες μεταξύ των γονιών και το τοξικό περιβάλλον που διαφαίνεται ότι υπήρξε μεταξύ τους είπε χαρακτηριστικά: «Παίρνουμε μία ιδέα από το κλίμα μέσα στο οποίο μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά και ουσιαστικά βλέπουμε πώς οδηγήθηκαν και τα τρία στο θάνατο, χωρίς όμως να ξέρουμε τι έχει γίνει με τα δύο πρώτα. Υποθέτουμε, όμως, ότι το πιθανότερο να αφορά σε ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «πρέπει να διερευνήσουμε τους μηχανισμούς θανάτου των δύο πρώτων παιδιών» και είπε πως «η δουλειά των ιατροδικαστών που έχουν αναλάβει να διερευνήσουν τους δύο πρώτους θανάτους, ενώ δεν έχουν υπάρξει νέα στοιχεία, θα είναι δύσκολη».

Δείτε επίσης