Ελλάδα

Γιώργος Καπουτζίδης: Ποιος ζήτησε την απομάκρυνση του από την Eurovision

Σε κάποιους δεν... άρεσε η αλήθεια του Γιώργου Καπουτζίδη

Γιώργος Καπουτζίδης: Ποιος ζήτησε την απομάκρυνση του από την Eurovision
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η φετινή Eurovision έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μας για πολλούς λόγους και φυσικά για την παρουσίαση του Γιώργου Καπουτζίδη καθώς και την τοποθέτηση του σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε.

Και μπορεί οι περισσότεροι να στάθηκαν στο πλευρό του, ωστόσο ο πρώην πρόεδρος του OGAE ζήτησε από τον Καπουτζίδη να αποσυρθεί
Ένας από αυτούς που εξέφρασαν δημόσια της δυσαρέσκειά τους ήταν ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος. Μάλιστα, ο κ. Καρατζίκος όχι μόνο είπε ότι δεν του άρεσε η παρουσίαση του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά παράλληλα του ζήτησε και δημόσια να αποσυρθεί.

«Θα το πω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ. Η παρουσίαση του σημερινού ημιτελικού ήταν απαράδεκτη. Νομίζω ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει τελικά να αποσυρθεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό. Παρασύρει και την Κοζάκου στην δική του ατμόσφαιρα που είναι λάθος, λάθος, λάθος. Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Ενώ τη δημοσίευσή του αυτή σχολίασε και στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα».

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…» δήλωσε σχετικά ο Αντώνης Καρατζίκος Καρατζίκος.

Δείτε επίσης