Ελλάδα

Ξεσπά το μοντέλο που μήνυσε τον ταξιτζή: «Τρόμαξα, όρμησε κατά πάνω μου»

Το μοντέλο και ο ταξιτζής αντάλλαξαν...μηνύσεις

Ξεσπά το μοντέλο που μήνυσε τον ταξιτζή: «Τρόμαξα, όρμησε κατά πάνω μου»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Έσπασε τη σιωπή του το μοντέλο που πήρε μέρος στις οντισιόν του GNTM, Στέλλα Σαμνιώτη, για το μίλησε για το περιστατικό με τον οδηγό ταξί και τις μηνύσεις του ενός στον άλλο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η Στέλλα Σαμνιώτη εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι σοκαρισμένη από εχθές. Ξεκίνησε αυτή η ιστορία, μετά από έναν μήνα. Η διαδρομή με τον ταξιτζή ήταν μια πολύ μικρή απόσταση. Όπου κι αν μ' άφηνε, τα χρήματα που θα έπαιρνε, ήταν ίδια. Αντί να με αφήσει λοιπόν, εκεί που είχα βάλει το GPPS, του είπα να κάνει αριστερά στο τάδε στενό και να με αφήσει εκεί», είπε αρχικά το μοντέλο.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο ταξιτζής ήταν ήδη εκνευρισμένος από την αρχή της διαδρομής.

«Σταματάει το αμάξι εκεί που του είπα και τον ρώτησα αν μπορεί να με περιμένει να με γυρίσει σπίτι μου. Μόλις το είπα αυτό, άρχισε να φωνάζει, έβγαλε τη μάσκα του και μιλούσε άσχημα. Έλεγε "ποια είσαι εσύ που θα μου πεις που να σε αφήσω". Κι επειδή φώναζε, άνοιξα την πόρτα και είπα με όμορφο τρόπο ότι θα καλέσω την αστυνομία», εξήγησε η Στέλλα Σαμνιώτη.

«Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου και ταυτόχρονα, βγήκα από το αμάξι και πήδηξα ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή, ήταν που τράβηξα το βίντεο. Μόλις έγινε το περιστατικό, εγώ πήρα τηλέφωνο το 100. Η κλήση δηλαδή, έχει καταγραφει», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ταξιτζής κινήθηκε νομικά εναντίον της.

«Μου ήρθε εξώδικο, πριν από μία εβδομάδα και έλεγε πως πρέπει εντός 3 ημερών να διαγράψω το βίντεο. Οκ, να το σβήσω, αλλά το να ζητήσω εγώ δημόσια συγγνώμη; Για ποιο πράγμα; Για το ότι μου επιτέθηκε; Φοβάμαι πάρα πολύ κι εγώ κι η οικογένειά μου ότι αυτός ο άνθρωπος ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού μου», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης