Ελλάδα

«Καμία έκπτωση» λέει το υπουργείο Παιδείας για τις βαρύτατες καταγγελίες περί μπούλινγκ στο σχολείο του 14χρονου Μάκη

«Πρόκειται για σοβαρά γεγονότα, που αν επιβεβαιωθούν, δεν θα υπάρξει καμία μα καμία έκπτωση από το υπουργείο Παιδείας», διεμήνυσε ο ΓΓ του υπουργείου

«Καμία έκπτωση» λέει το υπουργείο Παιδείας για τις βαρύτατες καταγγελίες περί μπούλινγκ στο σχολείο του 14χρονου Μάκη
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

«Δεν θα υπάρξει έκπτωση σε κανέναν τομέα» διαμηνύει ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης, ο οποίος βρέθηκε στο 54ο Γυμνάσιο Αθηνών το πρωί της Πέμπτης, μετά τις καταγγελίες για bullying.

Ο κ. Κόπτσης μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το υπουργείο περιμένει να βεβαιωθεί από τα πορίσματα και τις έρευνες. Αν διατυπωθούν σαφείς καταγγελίες, το υπουργείο θα προχωρήσει σε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ερωτηθείς για το εάν η άγρια συμπλοκή μαθητών στο Άλσος Βεΐκου συνδέεται με τον θάνατο του 14χρονου Μάκη, ο κ. Κόπτσης είπε: «Μελετάμε, διερευνούμε όλες τις περιπτώσεις με ανθρώπους που ανέλαβαν τις προκαταρκτικές έρευνες». Όπως είπε, πρόκειται για σοβαρά γεγονότα, που αν επιβεβαιωθούν, δεν θα υπάρξει «καμία μα καμία έκπτωση από το υπουργείο Παιδείας», που θέλει τόσο την αναβάθμιση του σχολείου, όσο και τη φροντίδα για την ψυχολογία και την ψυχοσωματική ανάπτυξη των μαθητών.

Δείτε επίσης