Ελλάδα

«Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί περιστατικό μπούλινγκ»: Τι κατέθεσε η μητέρα του 14χρονου Μάκη για τη μοιραία ημέρα

Η μητέρα του 14χρονου Μάκη διατηρεί επιφυλάξεις για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα περί σχολικού εκφοβισμού, ενώ στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η κατάθεση του προπονητή του στο παγκράτιο

«Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί περιστατικό μπούλινγκ»: Τι κατέθεσε η μητέρα του 14χρονου Μάκη για τη μοιραία ημέρα
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κατέθεσε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η μητέρα του 14χρονου Μάκη που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, η ίδια είπε ότι ο γιος της δεν της είχε εκμυστηρευτεί ποτέ πως είχε πέσει θύμα bulliying.

Όπως ανέφερε μητέρα του 14χρονου, δεν γνώριζε για την επίθεση με τα νεράντζια, που φέρεται να δέχθηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ διατηρεί πολλές επιφυλάξεις για τον σχολικό εκφοβισμό, που επίσης αναφέρουν οι συμμαθητές του. Σύμφωνα με την ίδια, ο Μάκης ήταν ένα παιδί όπως όλα, που δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.

«Η ημέρα είχε κυλήσει κανονικά, το βράδυ που επέστρεψα από την δουλειά και μιλήσαμε ήταν ευδιάθετος, και ετοιμαζόταν για τον αγώνα που είχε την επόμενη» φέρεται να υποστήριξε η γυναίκα για την ημέρα του θανάτου του γιου της.

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέθεσε σήμερα και ο προπονητής του ανήλικου, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε πως ο 14χρονος δεν του είχε αναφέρει τίποτα περί μπούλινγκ. Μάλιστα, εξέφρασε την απορία πώς ένα παιδί με ύψος 1,80 μ. που είναι αθλητής στο παγκράτιο, μπορεί να δεχθεί τόσο εύκολα μπούλινγκ.

Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να καταθέσουν συμμαθητές του Μάκη, μια καθηγήτρια και ο καθηγητής του που ήταν και υπεύθυνος για την τάξη του 14χρονου μαθητή.

Δείτε επίσης