Ελλάδα

Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις μελανιές της Τζωρτζίνας και το φιαλίδιο με το αίμα της

Απαντήσεις... μέσω του δικηγόρου της δίνει η 33χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι φαρμάκωσε την Τζωρτζίνα με θανατηφόρα δόση κεταμίνης

Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις μελανιές της Τζωρτζίνας και το φιαλίδιο με το αίμα της
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Τις δικές της απαντήσεις σχετικά με ό,τι έχει προκύψει αναφορικά με την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα δίνει μέσω του δικηγόρου της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για την μελανιά στο μάγουλο της Τζωρτζίνα

Για τη μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας την οποία φέρεται να είχε δει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο δικηγόρος απαντά πως είναι ενήμερος σχετικά και το εν λόγω σημάδι δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε κατά τη διαδικασία ταφής του.

«Ο κ. Δασκαλάκης είχε διατυπώσει την απορία του για τη μελανιά και τότε και είχε λάβει απαντήσεις από τους ειδικούς» συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι την αποκάλυψη για την μελανιά στην Τζωρτζίνα έκανε η εφημερίδα «Μπαμ» ενώ φιλοξενεί και δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, που λέει ότι την είχε δει (την μελανιά) στην κηδεία της Τζωρτζίνας.

Για το φιαλίδιο με το αίμα

Σχετικά με το φιαλίδιο με το αίμα της 9χρονης που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πληροφόρηση και θα την αναζητήσει από τη Δευτέρα, ενώ χαρακτήρισε το γεγονός περίεργο.

Ο δικηγόρος διευκρίνισε πως η εντολέας του δεν έχει προβεί σε καμία δημόσια δήλωση την τελευταία εβδομάδα και προς μεγάλη της έκπληξη είδε εκπομπές να παραγάγουν κάποιες «υποτιθέμενες» δηλώσεις της.

Για το ενδέχομενο να αλλάξει δικηγόρο

«Η κ. Πισπιρίγκου διαψεύδει οποιαδήποτε δήλωσή της έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες» προσέθεσε.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως πέρα από μία επαφή που έγινε με τον κ. Κούγια δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση της 33χρονης.

Αναφορικά με την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας και τη λήψη τριχών, ο δικηγόρος απάντησε πως υπάρχει ήδη ένα δείγμα με τρίχες το οποίο εάν ζητηθεί θα δοθεί.

Δείτε επίσης