Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες «ρημάζουν» καθημερινά σπίτια στην Κερασιά-Αστυνόμευση ζητούν οι κάτοικοι

Με το φόβο κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών ζουν καθημερινά οι περίπου 2.000 κάτοικοι στο χωριό Κερασιά του δήμου Θερμαϊκού

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες «ρημάζουν» καθημερινά σπίτια στην Κερασιά-Αστυνόμευση ζητούν οι κάτοικοι
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, στο GRTimes, το θράσος των διαρρηκτών έχει περισσέψει, οι περιουσίες τους «κάνουν φτερά» και την ίδια ώρα η αστυνόμευση είναι ελλιπής.

«Μπήκαν στο σπίτι μου. Και το ίδιο βράδυ, μπήκαν σε άλλα τρία που βρίσκονται στην ίδια οδό. Αυτό συνέβη στις 14/5», καταγγέλλει στο GRTimes κάτοικος της περιοχής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, περιγράφοντας παράλληλα ότι η καθημερινότητα στην Κερασιά, είναι πλέον δύσκολη.

«Γύρισα στο σπίτι μου και δε βρήκα το σκυλί μου στην αυλή. Έπειτα, είδα ένα σίδερο στο έδαφος. Χτύπησαν το σκυλί μου. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μπαίνοντας στο σπίτι, αντίκρυσα ανοιχτή την πόρτα ασφαλείας και το κλειδί από πίσω, χωρίς σημάδια παραβίασης. Διαπίστωσα ότι μας έκλεψαν τα χρυσαφικά, αλλά και κάτι φο μπιζού. Κατάλαβα ότι είχε γίνει διάρρηξη, πήρα την αστυνομία, η οποία παρεμπιπτόντως εμφανίστηκε τρεις ώρες μετά και βγήκα από το σπίτι για να ψάξω τι συμβαίνει», όπως περιγράφει ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης