Ελλάδα

Το αποκαλυπτικό σημείωμα της Τζωρτζινας για τη Ρούλα: "Μαμά είσαι κακιά"

Όσα έγραφε η Τζωρτζίνα στο παιδικό της τετράδιο για τη μητέρα της - Απλήρωτοι λογαριασμοί από το 2017 στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη

Το αποκαλυπτικό σημείωμα της Τζωρτζινας για τη Ρούλα:
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Σοκαριστικές είναι οι σημειώσεις της μικρής Τζωρτζίνας για τη μητέρης Ρούλα Πισπιρίγκου σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε στο σχολείο.

Στο τετράδιο αυτό, η μικρή περιγράφει τα συναισθήματά της για την μητέρα της, την οποία και χαρακτηρίζει «κακιά»!

Σύμφωνα με φωτογραφία που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel από το τετράδιο της μικρής το σημείωμα που φέρεται να είχε γράψει η Τζωρτζίνα ανέφερε: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ μια γραμμή πιο κάτω γράφει «εγωίστρια».

Απλήρωτοι λογαριασμοί στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάληψη για απλήρωτους λογαρισμούς και τα πράγματα των τριών νεκρών παιδιών που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς.

Στο κτίριο της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, εισήλθε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σε διαμερίσματα του οποίου ζούσε τόσο η Ευγενία Κούτρα όσο και η οικογένεια Δασκαλάκη με τα τρία μικρά παιδιά της.

Όπως είπε στον Alpha , η αριστερή είσοδος του ακινήτου ήταν παραβιασμένη -ήταν σπασμένο το τζάμι- και μάλιστα, με αφορμή αυτό «θα καταθέσουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου».

«Στην είσοδο του πρώτου ορόφου, που είχε στούντιο ο κύριος Δασκαλάκης και παρανόμως είχε καταλάβει το διαμέρισμα, του 1ου ορόφου, ήταν ανοιχτή η πόρτα. Και μέσα, δυστυχώς, ήταν τα πράγματα αυτών των άμοιρων παιδιών» ανέφερε ο δικηγόρος.

Και συνέχισε, παρουσιάζοντας δεκάδες ειδοποιητήρια για απλήρωτους λογαριασμούς: «Όλοι οι λογαριασμοί ήταν απλήρωτοι και δεν είχαν ενημερώσει τους συγγενείς. Είναι προσβολή μνήμης νεκρού να υπάρχουν όλα αυτά, στο σπίτι που κατοικούσε η γυναίκα που τους χάριζε τα ενοίκια, αγαπούσε τα παιδιά και θα μεταβίβαζε το σπίτι στην άτυχη Τζωρτζίνα, είναι ντροπή και ιεροσυλία να είναι αυτοί οι λογαριασμοί από το 2017, ’18, ’19 μέχρι το 2022…».

Δείτε επίσης